Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

DSP, Güvercin’i çıkardı

İl örgütünün hazırladığı Kocaeli Güvercin'in ilk sayısı çıktı. Toplam 8 sayfalık ilk sayının konusu “Önce Köyler Önce Çiftçi” oldu. Kocaeli Güvercin'in ayda bir çıkacağı açıklandı

16 Ekim 2020 Saat: 01:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.520 kez okunmuştur

DSP, Güvercin’i çıkardı
DSP, Güvercin’i çıkardı

DSP Kocaeli İl Örgütü tarafından hazırlanan ve ‘Kocaeli Güvercin’ adı verilen gazetenin ilk sayısı önceki gün çıktı. İl Başkanı Halim Dedeoğlu’nun imtiyaz sahibi olduğu Güvercin’in yazı işleri müdürlüğünü İl Saymanı Umutcan Uz üstlendi.

İLK SAYIDA KÖYLER
‘Önce Köyler, Önce Çiftçi’ başlığı ile çıkan Kocaeli Güvercin’in ilk sayısında PM üyeleri Gazenfer Seyhan, Ziya Topal, Hüseyin Tulunç ve Cemal Çakır ile il başkan yardımcıları; Acar Çakar, Cevat Antepli ve Fehmi Gökdemir, il disiplin kurulu üyesi Hülya Yıldırım ve İzmit İlçe Başkanı Ömer Karakoyun yayın kurulunda yer aldı. 1.000 adet basılan ve her ay çıkarılması planlanan Kocaeli Güvercin Gazetesi kuşe kağıda basıldı ve 8 sayfa olarak hazırlandı.

KASIMDA İŞÇİ HAKLARI
Kocaeli Güvercin’in ilk sayısını 12 ilçenin büyük köylerinde dağıtmaya başlayacaklarını belirten Halim Dedeoğlu, “Köyler ve çiftçilerin sorunlarının yer aldığı Güvercin’in ilk sayısını ziyaret edeceğimiz köylerde ücretsiz olarak dağıtacağız. Köy ziyaretlerimizde köylülerin sorunlarını dinleyip not alacağız ve ilgili kurumları ileteceğiz.” dedi. Dedeoğlu, gazetenin kasım sayısında ise işçi hakları, iş güvenliği, iş sağlığı, sendikal faaliyetleri ve DSP’nin bu konulardaki politikalarıyla ilgili yazıların yer alacağını belirtti.

ANMA VE KUTLAMA
Öte yandan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, kasım ayında merhum DSP lideri ve eski Başbakan Bülent Ecevit’in ölüm yıldönümü nedeniyle anma töreni yapacaklarını, DSP’nin kuruluşunun 35’nci yıldönümünü etkinliğini de gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑