Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

Dr. Damla Tosun: “Haydi Kandıra Aşıya”

Aşılama haritasında "maviye bürünen" Kocaeli'de çalışmalar aralıksız sürüyor. Kandıra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Damla Tosun halkımıza aşı çağrısını yenileyerek “Haydi Kandıra Aşıya” dedi.

27 Ağustos 2021 Saat: 21:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.461 kez okunmuştur

Dr. Damla Tosun: “Haydi Kandıra Aşıya”
Dr. Damla Tosun: “Haydi Kandıra Aşıya”

Kandıra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Damla Tosun, aşılama haritasında mavi kategorideki iller arasına giren kentimizde, aşılama çalışmalarının devam ettiğini bildirerek, virüse karşı en etkili silahın aşı olduğunu belirtti.

Aşılanma oranında yüzde 75 bandını aşarak mavi kategoriye yükselen ilimizde, aşılama çalışmaları İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda sürdürülüyor. Aşılama hizmetleri ilçemizde, Kandıra İlçe Sağlık Müdürlüğü, Ecz. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi ve aile sağlığı merkezlerinde devam ediyor.

Kandıra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Damla Tosun, aşı olmamış vatandaşlarımızın bir an önce aşı olmalarını, ilk doz aşılarını olan vatandaşlarımızın ise ikinci ve üçüncü dozlarını ilçemizde olabileceklerini belirtti. Kandıra olarak aşılama faaliyetlerinin tüm sağlık personeliyle hızla ilerlediğini belirten Dr. Damla Tosun, salgınla mücadelede aşılama faaliyetlerinin hedef nüfusun hepsi aşılanana kadar devam edeceğini belirterek halkımıza aşı olmaları çağrısında bulundu.

Aşılanan bireylerin hastalansa dahi hastalığı daha rahat atlattığı, aşı konusunda güvenilir kaynakların bilim insanları olduğunu belirten Dr. Damla Tosun halkımıza aşı çağrısını yineledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑