Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

DP’de, Nazlıgül yeniden başkan seçildi

Demokrat Parti Kocaeli 7. Olağan Genel Kurulu’nda Mustafa Nazlıgül yeniden il başkanı seçildi. Genel Başkan Gültekin Uysal’ın kongreye katılımı, partililer için moral oldu.

8 Kasım 2021 Saat: 08:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.523 kez okunmuştur

Kırat’a Uysal morali
DP’de, Nazlıgül yeniden başkan seçildi

Demokrat Parti Kocaeli 7’nci Olağan İl Kongresini bugün İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın da katılımıyla gerçekleşen kongrede Mustafa Nazlıgül tek aday oldu. 250 üyenin oy kullandığı kongrede 15 yönetim kurulu, 5 disiplin kurulu ve 32 üst kurul delegesi seçildi. Kongre divan seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı.

SİYASİLERDEN DESTEK
Kongreye diğer siyasi partilerin ilgisi de yüksekti. CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu katılanlar arasındaydı.

ÜLKENİN UMUDUSUNUZ
Kongrenin açılış konuşmasını yapan Mustafa Nazlıgül, “Demokrat Parti yollar, barajlar sanayi hamleleri yaptı. 20 yıldır iktidar olan AK Parti ise bunları tek tek sattı. Hastane havalimanı, köprü yaptık dediler, geleceğimizi hipotez altına aldılar. Biz demokrat halk için yaptık onlar birilerini zengin etmek için. Milletin gerçek temsilcileri demokratlar bu ülkeyi yönetecek. Halk AK Parti ile vedalaşacağı günü bekliyor. Sayın genel başkanım gençliğinizle, vizyonunuzla, duruşunuzla bu ülkenin umudusunuz. Yalandan, kandırılmaktan bıkan halkın umudusunuz. Sizin yol arkadaşınız olmak bizim için onurdur” dedi.

HAK ETMİYORSUNUZ
Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ise, “20 yıldır ülkeyi yöneten artık yönetmekten aciz hale düşen, yönetemediği gibi kul hakkını, haksızlığı millete reva görenlerden kurtulmak için bu kongreler hepimize hayırlı olacaktır. Türkiye çok kötü yönetiliyor bunu bildiğimiz için genç demokrat lider Gültekin Uysal ile Türkiye’yi karış karış geziyoruz. Korkmadan, yorulmadan milletimizin yanında olacağız. Artık iktidar gidiyor. Artık anladılar ki gidiyorlar. Sevaba, hayra bel bağladılar. Ama o kadar günah işlediniz ki sizi hiçbir hayır kurtaramaz. Mustafa Kemal Atatürk gibi adamlara kafir dediniz ya sadece bundan dolayı bile sandığı hak etmiyorsunuz.

AYAĞA KALKMA ZAMANI GELMİŞTİR
Bir olmalıyız. Soruyorlar bize Demokrat Parti ittifakta olacak mı diye? Demokrat Parti ittifak olmayacak, Atatürk’e zalim ve kafir diyen dinsizlere hizmet etmeyecek. Demokrat Parti, aylık 10 bin dolar maaş alan, gariban milletin hakkını yiyenlerle ittifak yapmayacak. Yollar köprüler yaptık diyerek 5 milyon EYT’linin hakkını yiyenlerle ittifak yapmayacak. Demokratlar olarak artık ayağa kalkma zamanımız gelmiştir. Demokrat partiyi ayağa kaldırmalıyız. Dirilişi gerçekleştirerek Türkiye’nin kaderinde belirleyici olma şansımız ve borcumuz var. Asıl işlenecek sevap bu günah iktidarının karşısında durmaktır” dedi.

KÖTÜ GÜNLER YOLDA
Son olarak Genel Başkan Gültekin Uysal konuştu. Uysal şunları söyledi: “Bugün tarihin döndüğü bu noktada bu ülkeye inanan, başı dik alnı pak bir şekilde bu ülkede yaşamak isteyen evlatlarımız için mücadele veriyoruz. Bir adımımızla pek çok şeyin kararını vereceğiniz. Türkiye’ye dışarıdan bakınca istikametini kaybetmiş bir ülke duruyor. Ülkeyi yönetenlerin şahsi çıkarları doğrultusunda koskoca ülkeyi kara para aklayan duruma getirdiler. Bugün iktidarın yaptığı gibi dünümüzü yok saymayız. Kendilerine geçmişi yok sayıyoruz diyerek kimlik aradıkları gibi bu büyük cumhuriyete de kimlik aramaya çalıştılar. 20 yıldır bir yıkım ortaya koydular. Bunlar daha iyi günleriniz. Milletimizin ızdırapları, gençlerimizin hayalleri, kadınlarımızın hayalleri biz demokratlara yol göstericimiz olmuştur.

TARIMI ÇÖKERTTİLER
Bizim için varsa yoksa Türkiye Cumhuriyeti’dir. Bu Ay-Yıldızlı bayrağın sinesinde yüzbinlerce şehidimizin kanı var. Bugün geldiğimiz noktada bu büyük ülke küme düşmüş vaziyettedir. Ekonomi alanında da küme düşmüş vaziyettedir. Bugün geldiğimiz noktada sadece dünümüzü tüketmediler. Yarınımızı da tükettiler. Kamu anlaşması adı altında yıllarca ipotek altına aldılar. Uyguladıkları ekonomik politikalarla birlikle 2002 yılından itibaren Türkiye’yi üreten bir ülke olarak değil bir çevre ekonomisi olarak; Bileyerek, isteyerek tarımı çökerttiler. Bugün tarımın en temel girdilerini bile dışarıdan ithal etmek zorundalar. Bu bereketli topraklarında ay çiçeği yetişmiyor mu? Pamuk yetişmiyor mu? Buğday yetişmiyor mu? Her gün yaptıklarımızın daha da büyüğünü yapacağız.”

NAZLIGÜL’ÜN YÖNETİMİ
Yönetim kurulu: Mustafa Nazlıgül(başkan), Osman Akkenar Mehmet Kılıç, Aynur Kurt, Berrin Çakal, Nisa Özer, Birol Korkmaz, Şamil Devrim, Müzeyyen Ertuğ Koşar, Murat Sevinç, Erdoğan İncekara, Kerim Şen, Metin Sur, Muhiddin Zafer Çağlayan, Ahmet Erman,

Disiplin kurulu: Cevat Koç, Musa Övünç, İrfan Bozbağ, İbrahim Kaba, Özer Karslı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑