Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Domuz avında vuruldu

Arkadaşları ile domuz avına çıkan bir kişi seken bir domuz kurşunu ile yaralandı. Yaralanan şahıs ise oldukça tanıdık çıktı

1 Aralık 2013 Saat: 21:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.749 kez okunmuştur

Domuz avında vuruldu
Domuz avında vuruldu
2011 yılında doğaya salınan dişi geyiği vurduğu için ceza alan Vedat Kaygısız (56), Kandıra Çamkonak Köyü'nde beş arkadaşıyla birlikte domuz avı sırasında seken kurşunla yaralandı. Kaygısız'ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre; Sakarya'dan gelen bir gurup arkadaşıyla Özbey Köyü'nden Çamkonak Köyü'ne domuz avına giden Vedat Kaygısız, av sırasında nereden geldiği henüz belirlenemeyen bir kurşunun koltuk altına isabet etmesiyle yaralandı.
CEZA ALMIŞTI Arkadaşlarının telefonla aramasıyla olay yerine gelen sağlık ekiplerince Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaygısız, buradaki ilk müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Kaygısız'ın, 2011 yılında doğaya salınan dişi geyiği vurduğu için göz altına alınan ve mahkemece para cezasına çarptırılan isimlerden biri olduğu öğrenildi. Kandıra Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑