Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kocaeli

Diyanet-Sen Kocaeli, Diyanet İşleri Başkanlığı’na sahip çıktı

Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkanı Selami Tarcan ve sendika üyeleri basın açıklamasında Diyanet İşleri Başkanlığı’na sahip çıktılar.

19 Ocak 2016 Saat: 16:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.445 kez okunmuştur

Diyanet-Sen Kocaeli, Diyanet İşleri Başkanlığı’na sahip çıktı
Diyanet-Sen Kocaeli, Diyanet İşleri Başkanlığı’na sahip çıktı

Diyanet İşleri Başkanlığı sitesinden yayımlanan fetva sonrasında yapılan sert eleştirilere taraflar arasında cevap vermeler devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığımıza yapılan saldırılara karşı tek dil ve söylemle dünyaya duyurmak için buradayız diyen Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkanı Selami Tarcan “Diyanet İşleri Başkanlığı’na yapılan saldırı dilini kullananları; iyi niyetten yoksun, ön yargılı insanlar olarak niteliyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığı’nı itibarsızlaştırmayı bir yöntem olarak kullanmak hiçbir akıl ve vicdan tarafından kabul edilemez” dedi.

“DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI, TEK UMUTTUR”
Diyanet İşleri Başkanlığı bu ümmet coğrafyası için tek umuttur diyen Tarcan “Bu umut biterse dünya coğrafyasındaki mazlumlar çaresizliğe itilir. Vicdan yoksunu, inanç yoksunu bir millet olmaya doğru adım adım kayarız. Ne refahtan bahseden bir millet oluruz ne de Kur’an-ı Kerim dinleyen, bilen bir millet oluruz. Bağımsızlığımızın sembolleri teker teker ellerimizden kayar” açıklamasında bulundu.

“VATANLARINI YAŞANMAZ BİLENLER…”
Vatanlarını yabancılara şikâyet edenler bilmelidir ki vatanlarını yaşanmaz bilenler, vatanlarını yaşanmaz kılanlardır diyen Sendika Başkanı Tarcan “Charlie Hebdo Dergisi’ne yapılan saldırıları ‘Fransa, çocuklarına ağlıyor’ diyerek manşet yapanlar İstanbul’da yaşanan saldırı için ‘katliam ülkesi’ diyebiliyor. Kendilerine Türkiye’den daha yakın gördükleri o ülkenin dergisi bugün sahillerimizde can veren Aydan bebeğin karikatürünü çizip ‘Aylan bebek büyüseydi, o da bir tacizci olurdu’ diyecek kadar İslam’a Müslümanlara karşı bir linç girişimi içindeler” ifadelerini kullandı.

"BOMBA KOYANLAR..."
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Aylan bebeği saldırılanların beslendikleri kaynak birdir diyen Tarcan “Biz her alemde büyümeyi, daha gelişmiş bir ülke olmayı hedeflerken Diyanet İşleri Başkanlığı alanında çalışlar olarak tek dille hilelerle, tuzaklarla ülkenin altına bomba koyanlarla, ülkenin dinini, imanını çalmaya çalışanları aynı kefeye koyuyor ve kınıyoruz. Yapılan bütün saldırılara karşın tek bir vücut olacağız” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑