Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Dinç Mühendislik Mimarlık inşaat ofisi açıldı

Kandıra'nın tanınmış simalarından emekli Öğretmen Dilaver Dinç'in oğlu İnşaat Mühendisi Hakan Dinç, Kandıra’da Dinç Mühendislik Mimarlık isimli inşaat ofisi açarak hizmet vermeye başladı.

18 Eylül 2023 Saat: 09:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.340 kez okunmuştur

Dinç Mühendislik Mimarlık inşaat ofisi açıldı
Dinç Mühendislik Mimarlık inşaat ofisi açıldı

Karaelmas Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 2015 yılında mezun olan İnşaat Mühendisi Hakan Dinç, eğitim hayatını tamamladıktan sonra iş hayatına ülkemizin çeşitli illerinde gerçekleştirilen projeler ile devam etti. İstanbul 3.Havalimanı inşası, Antalya Raylı Sistemler projesi gibi önemli projelerde bulundu. Daha sonra ahşap evler üzerine kariyerine devam eden Dinç, sektörde 8 yıldır kazandığı deneyim ve tecrübesini bundan böyle Aydınlık Mahallesi Güvenler Caddesi, (Cumartesi pazarı sonundaki), Eren Plaza'da adresinde Dinç Mühendislik Mimarlık isimli inşaat ofisi açarak Kandıra halkına hizmet vermeye başladı.

Açılış törenine; Sağlık Eski Bakanı M.Kazım Dinç, Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkan Vekili İsmail Akalın, Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ali Akgün, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Erol Ölmez, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Arslan, İlçe Müftüsü Rahmi Sancar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ercan Aydın, Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bahtiyar Erdoğan ve İsa Ekiz, Kandıra'nın Sesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt ve çok sayıda davetli katıldı.

İlçe Müftüsü Rahmi Sancar'ın duası sonrasında açılış kurdelesini kesen Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Belediye Başkan Vekili İsmail Akalın, "İnşaat Mühendisi Hakan Dinç’i tebrik ediyoruz, yeni inşaat ofisinin ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ali Akgün, "İMO olarak her zaman arkandayız, yeni işinde başarılar diliyoruz" dedi. Sağlık Eski Bakanı M.Kazım Dinç, "Gençlerimizin ilçemize hizmet için geri dönmeleri bizleri gururlandırdı. Kandıramıza hayırlı olmasını temenni ederim." dedi.

'DİNÇ TEŞEKKÜR ETTİ'
Açılışta açıklama yapan İnşaat Mühendisi Hakan Dinç, doğup büyüdüğü memleketi Kandıra’ya sektörde kazandığı deneyimleri aktaracağı için çok mutlu olduğunu söyledi.
Dinç, "Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum." diye ekledi. Açılış, verilen kokteyl ile son buldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑