Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç oldu!

DEVA Partisi teşkilatlanma sürecini hızlandırdı. Tek tek il başkanlarını açıklayan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanını açıkladı. İşte o isim…

3 Temmuz 2020 Saat: 05:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.968 kez okunmuştur

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç oldu!
DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç oldu!

Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) illerdeki teşkilatlanma çalışmaları devam ediyor.  DEVA Partisi’nin Genel başkanı Ali Babacan, kurulan 18 bölge komisyonunun parti il ve ilçe teşkilatlarında görev almak isteyenlerle ilgili değerlendirme çalışmaları yaptığını ifade etmişti. Bugün ise Kocaeli’nin il başkanı açıklandı.  Genel merkez yaptığı açıklamada; "Adem Koç'u tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.  

 KURUCU LİSTEDE YER ALACAKLAR

 Atama yetki belgesini Kurucu Genel Başkan Ali Babacan Adem Koç’a taktim etti. Öte yandan Koç ile birlikte Ankara’ya giden Zekeriya Özak, Adem Koç, Orhan Sarısüleyman, Av. Banu Bilgin, Marka Diş sahibi Semih Taşseven ise il kurucu heyetinde yer alması bekleniyor.

 ADEM KOÇ KİMDİR?

 DEVA Partisi Kocaeli Kurucu İl Başkanı Adem Koç, 1965 yılında Kayseri’de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Kocaeli’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde iki yıl okuduktan sonra aynı üniversitenin İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nden 1992 yılında mezun oldu. 1995 yılında Kocaeli’de kurduğu şirkette başlayan ticaret hayatına hâlen devam etmektedir. Siyasi hayatında, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Gençlikten Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, İl Kurucu Heyet Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerini yerine getirmiştir. İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma ve İzmit Zihinsel Engelliler Beceri Geliştirme Derneği’nde Yöneticilik görevleri aldı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑