Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Destici: 'Milletimiz HDP ile birlikte sizi sandığa gömecektir'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Marmara Bölge Mitingi Genel Başkan Mustafa Destici'nin katılımıyla İzmit Kent Meydanı’nda gerçekleşti

28 Kasım 2022 Saat: 04:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 658 kez okunmuştur

Destici: Milletimiz HDP ile birlikte sizi sandığa gömecektir
Destici: 'Milletimiz HDP ile birlikte sizi sandığa gömecektir'

Büyük Birlik Partisi’nin “Sevdamız Türkiye Hedef 2023” mitinginin üçüncüsü İzmit'te gerçekleşti. İzmit Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen Marmara Bölge Mitingine Kocaeli ve diğer illerden katılım yoğun oldu. Gerçekleştirilen mitingde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, BBP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, BBP İl Başkanı Kaan Şengil, Alperen Ocakları İl Başkanı Cüneyt Engin ve BBP’ye gönül vermiş birçok vatandaş yer aldı.

BEŞ BİN ORGANİK ÜYE
Mitingde açılış konuşmasını gerçekleştiren BBP İl Başkanı Kaan Şengil, “1,5 yıl önce karanlığa mum yaktık. 280 üyeyle aldığımız BBP Kocaeli Teşkilatını 5 bin üzerinde organik üyeye çıkardık ve kalabalıkta miting yapacak seviyeye getirdik. Tüm ilçe başkanlarıma minnetlerimi sunuyorum. Umuttepe’de Aşevi kültür merkezimizi açarak 3 bin öğrencimize yemek vereceğiz. Muhsin Başkanın kardeşleriyiz, vurguncu düzenle kavgayı seçmiş Mustafa Destici'nin kardeşiyiz. Kocaeli halkının hakkını savunacak bir teşkilat kurduk. Malum etrafına bakıp kimse yok mu demeyecek, mazlumun yeri BBP ve Alperen ocaklarıdır" dedi.

MECLİSTEKİLERİN KÖKÜNÜ KAZIMAK DA BİZE DÜŞÜYOR
Mitingde konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici sözlerine 25-26 Kasım tarihlerinde hayatını kaybeden şehitleri anarak sözlerine başladı. Destici sözlerinin devamında şunları söyledi:

“Aziz şehitlerimize rahmet diliyorum. Elbette güvenik güçlerimiz, devletimiz ve ordumuz bunları karşılıksız bırakmayacak ve bedellerini en ağır şekilde ödetecektir. Allah tüm güvenlik güçlerimizin yanında olsun. Acısını tarif edemediğimiz saldırılar yaşandı. Devletimiz buna karşı önemli bir operasyonu yönetiyor. Pençe-Kılıç hareketi karadan desteklenmeli ve kandil dümdüz edilmelidir. Yok edilmeyen bir tane terörist bırakılmalıdır. Meclistekilerin kökünü kazımak da bize düşüyor, biz de onu yapacağız. Hakkari'de kazdıkları hendeklere, Suriye ve Kuzey Irak noktalarında da toprağa gömelim ki bir daha çıkamasınlar. Anlaşılan odur ki Mehmetçiğin postalının basmadığı yerlerden bizim ocaklarımıza ateş düşürmeye devam edecekler. Çocuklarımızın katledildiği saldırılardan sonra Türkiye’nin de hataları oldu mealinde açıklama yapanlar buna terör diyemeyenler terör örgütüne yapılan operasyonlara itiraz edenler, terörün suç ortaklarıdır. Mehmetçik orada canını verirken elbette durmayacağız. Kimse karnından konuşmasın, terör propagandasını kimse demokrasi ile yan yana getirmesin. Operasyonları durdurun diye törör örgütlerinin ağızıyla konuşanlar töröristlere cinayetli durdurun diye açıklama yapmadı. PKK neyse HDP odur. Hep birlikte büyük birliği sağlayacağız.

YOL ARKADAŞLARI HDP'DEN ÇEKİNİYORLAR
6’lı masanın ortaklarından Pençe Kilit Operasyonu ile ilgili ordumuza destek olacak bir açıklama duyduk mu? Yaptılar mı? Çünkü yol arkadaşları HDP’den çekiniyorlar. Bunlar TSK’yı desteklerini ifade eden bir söz dahi söyleyemediler. Türkiye sınırlarının ötesinde en önemli operasyonu yapıyoruz, CHP askerimizin sınır ötesinde operasyon yapması tezkeresine hayır oyu kullanıyor. Milletimiz de onlar sandıkta hayır diyerek hayır oyu kullanacak. İYİ Parti Genel Başkanı devlet intikam almaz diyor, hanımefendiye memleketinden sesleniyorum: Siz şefkat göstermeye devam edin, kahvaltı davetlerine icabet edin. Lâkin biz köklerini kazımaya, ocaklarımıza ateş düşürenlerin ocağını söndürmeye devam edeceğiz. Üç tane oy hesabı ile şehit kanını aynı kefeye kopyanlar milletin adaletinin altında kalacaksınız. Terörü yok etmek zorundayız ve yok edeceğiz. Türkiye’yi dünyaya şikayet eden Anaya Mahkemesi HDP için adım atmakta neyi bekliyor. Ocak ayında HDP’ye 600 trilyon para verecekler. Beş partiye 4,5 katrilyon bütçe gelecek, bunun 600 trilyonu PKK’nın partisine gidiyor. Biz hazine yardımı kalksın diyoruz. Biz çocuklarımızın süt parasıyla bu siyaseti yapıyorsak herkes öyle yapsın ve adil bir yarış olsun diyoruz. Bu da yetmiyor gibi PKK’nın siyasi partisine de 600 trilyon veriliyor. Kapatma davası sona erene kadar bu paraya tedbir koyun. Bu millet bunun hesabını sizden sorar Allah’ta sizden sorar.

ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI DİYORUZ
TOGG’la; İHA ve SİHA’larımızla; savunma sanayiinde kat ettiğimiz mesafeyle; enerji yatırımlarımızla; yerli aşı başta olmak üzere, ilaç üretiminde sağladığımız gelişmeyle; ulaşımda, altyapıda, tarımda, sulamada, sanayide, sağlık yatırımlarında, eğitimde; Türkiye, yeni bir çağın, Cumhuriyetin Yeni Yüzyılı’nın -Türk Asrı’nın hazırlıklarını yapıyor. Gelişiyoruz, ilerliyoruz, büyüyoruz ve bunu, içeride ve dışarıda, ülkemizdeki her gelişmeden, her ilerlemeden, her yatırımdan rahatsız olan direnç odaklarına rağmen başarıyoruz. Aldığımız mesafeyi, önce sizin desteğinize; sonra Cumhur İttifakı’nın Türkiye için el ele vererek oluşturduğu birliğe; sonra o birlik ve beraberliğin yönetme iradesine aktardığı güce borçluyuz. Bunun için “Şimdi birlik zamanı!” diyoruz.

ABD VE DOSTLARI YÖNETİMİ BELİRLEYEMEZ
Karşılaştığımız her ihtilafta, Türkiye’nin uluslararası alandaki hasımları, maalesef içimizde taraftar bulabiliyorlar. Karşılaştığımız hemen her meselede, yüzeyi kazıdığımızda karşımıza çıkan ABD, çekinmeden Türkiye’de bir yönetim değişikliği gerçekleştireceklerini, bunu da muhalefetteki dostlarıyla birlikte yapacaklarını söyleyebiliyor. Bunu gerçekleştirmek için uydurma gerekçelerle, Türkiye’ye, ekonomik, askeri, siyasi yaptırımlar uyguluyorlar. “ABD’nin” ve dostlarının Türkiye’de yönetimi belirlemesine izin verecek misiniz? ABD’yle problem yaşarken Biden’den taraf olanların, Fransa’yla karşı karşıya geldiğimizde Macron’un tarafını tutanların, Karabağ Savaşı’nda Ermenistan’ı destekleyenlerin, Yunanistan’a karşı, Ege’de, Akdeniz’de, Kıbrıs’ta, Batı Trakya’da; Türk’ün, Türkiye’nin hukukunu korumak yerine, Yunan’ı, Rum’u haklı bulanların; Güneyimizde terör örgütü PKK uzantısı PYD’nin varlığını destekleyenlerin Türkiye’de yönetimi belirlemelerine izin verecek misiniz? Elbette vermeyeceğiz. 2023’te sandık önünüze geldiğinde, bunca rezilliğe, bunca hainliğe 'dur!' diyecek misiniz? İnşallah hep birlikte 'dur!' diyeceğiz.

İBB BU İŞİN LABORATUVARIDIR
Şimdilerde 6’lı masadakilerin bir kısmı 'HDP’yle ilgimiz yok' diyor. Ama gerçeği yerel seçimlerde gördük. Sandıkta yaptıkları iş birliğini, belediyeleri yönetirken de devam ettiriyorlar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu iş birliğinin laboratuvarıdır. Bakmayın siz Sayın Akşener’in atarlarına, Pervin’le kayıkçı kavgasına. Eğer öyle olsa idi, İmamoğlu kendisini onlarla ağaç dikimine davet ettiğinde gerekli cevabı verirdi. Eğer samimi olsaydı; İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, HDP ile iş birliği yaparak kazandıkları belediyelerde, terör örgütünün partisine üst düzey ve diğer kadrolar verildiğinde, gereğini yapar, buna müsaade etmezdi.

ÇIKAR HESABI YAPMADIK
2018 Seçimlerine, Cumhur İttifakı’nın bir bileşeni olarak katıldık. Hiçbir çıkar hesabı ve siyasi kaygı gütmeden, ülke meselelerinde devletimizin, hükümetimizin yanında olduk. Zaman içinde eleştirilerimiz de oldu, hükümetin kararlarına katılmadığımız durumlar da oldu. Fikirlerimizi, muhataplarına, yine dürüstçe, olabildiğince açık bir şekilde, saygı ve nezaket dairesinde ifade ettik, saygı ve nezaketle mukabele gördük. Kişisel olarak da çok sayıda kanun teklifinde imzam bulunuyor. Sizin desteğinizle olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin Büyük Birlik Partisi’ne ihtiyacı var. Ülkemizin Cumhur İttifakı’na ihtiyacı var. Ülkemizin sizlere ihtiyacı var. Bu da ancak sizin desteklerinizle mümkün olabilir.

NEDEN OY VERDİN DİYEMEZSİN
Vatandaş mecliste PKK istemediğin haykırıyor. O halde bize düşen görev bunların hepsinin dokunulmazlıklarını kaldırıp yargıya sevk etmek olmalı. Kapatma davasının bir an önce bitirilmesi ve PKK’nın partisi kapatılmalıdır. Biz kapatırsak yenisini açarlar diyorlar. İspanya kapattı yenisini açabildiler mi? Bırak partisini bakkal dükkanlarını kapattı. Barlarını kapattı. Bizde de açamazlar. Yeter ki karar verilsin. Efendim neymiş. Milyonlarca oy veren varmış. Sen pusulaya PKK’nın partisini alternatif olarak koyarsan vatandaşa neden oy veriyorsun diyemezsin. Sen önce devlet olarak pusulaya terör örgütünün partisini koydurmayacaksın. Ondan sonra vatandaşa doğruları açıkça anlatıp hep birlikte büyük Türk Milleti olarak devam edeceğiz.

MİLLETİMİZ SİZİ SANDIĞA GÖMECEK
Bir sorum da CHP’nin yörüngesine girmiş ve kendilerini, “milliyetçi”, “muhafazakar”, “sağcı” diye tanımlayan 6’lı masanın beşlisine: Allah aşkına neler olduğunun farkında değil misiniz? Milletimizin bunun farkında olmadığını mı sanıyorsunuz? Milletimizin sandıkta size gereken dersi vermeyeceğini mi sanıyorsunuz? Elbette verecek ve CHP ile PKK’nın siyasi şubesi HDP ile birlikte, sizi de sandığa gömecektir. Elhamdülillah, sadece Türkiye’yi değil Avrupa’yı besleyebilecek toprak varlığına sahibiz. Hiç kimseye ihtiyaç duymadan kendi gıdamızı üretebiliriz. Ve üretiyoruz. Kendi sanayimizi güçlendiriyoruz. İşte Kocaeli güzel ve müthiş bir örnek. Nüfusumuz 8 milyonken dünyayı yendik mi? Yendik. 90 milyonken neler yapabileceğimizi herhalde görmek istemeyeceklerdir.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑