Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Demirbaş: "Söz veriyorum kimsenin başı öne eğilmeyecek"

MHP Kocaeli İl Başkanlığı'nın 14. Olağan Kongresi’nde tek aday olan mevcut başkan Murat Nuri Demirbaş'a büyük destek vardı. Yeniden göreve seçilen Demirbaş yaptığı konuşmada, “Söz veriyorum, kimsenin başı öne eğilmeyecek” dedi.

25 Eylül 2023 Saat: 05:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 784 kez okunmuştur

Demirbaş: Söz veriyorum kimsenin başı öne eğilmeyecek
Demirbaş: "Söz veriyorum kimsenin başı öne eğilmeyecek"

MHP Kocaeli İl Başkanlığının 14. Olağan Kongresi dün Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 601 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu, tek adaylı kongrede mevcut MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş 422 oy aldı ve güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine seçildi. Kongrede aynı zamanda 33 kişilik yönetim kurulu, 3 denetim ve 28 üst kurul delegesi belirlendi. Büyük ilgi gören kongrede salon tamamen doldu.

GENİŞ KATILIM OLDU
Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız’ın yanı sıra MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdulkadir Özdemir, MHP ilçe başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

BİRBİRLERİNE DÜŞTÜLER
Kongrenin Divan Başkanlığını yapan Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız yaptığı açılış konuşmasında, “ 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinden Cumhur İttifakı olarak beraberlik içerisinde başarıyla geçtik. Seçimden önce altmışa kırk diyenler, bölücüler, bölgeciler, LGBT'ciler, faiz lobileri, emperyalizmciler bu sonuçtan sonra yerle yeksan oldu ve birbirine düştü” dedi.

SEÇİMLERE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gönderdiği mesajı Milletvekili Saffet Sancaklı okudu. Kongrede kısa bir konuşma yapan Saffet Sancaklı da “ Siz ülkücüler ne yapıyorsunuz, iktidar değilsiniz diyorlar. Ben de diyorum ki ülkücüler vatan nöbetindir” dedi. Yerel seçimlere de vurgu yapan Sancaklı, “ Bu seçimlere çok çalışacağız. Cumhur İttifakı ile beraber başarılar elde edeceğiz. Hep beraber bu bayrağı en yüksekte tutacağız” ifadelerini kullandı.

YORULMADAN DEVAM EDECEĞİZ
“Milliyetçi, ülkücü hareketin yolu hak yolu, hakikat yolu, Kızılelma yolu, elbette Allah yoludur” diyen MHP İl Başkanı Demirbaş ise yaptığı konuşmada “Günden güne harlanan daha da alevlenen aşk ile bayrağı teslim edinceye kadar dava arkadaşlarımla birlikte, partimizin başarısı için; gündüz yorulmadan, gece uyumadan, çalınmadık kapı sıkılmadık el girilmedik gönül bırakmadan, yılmadan, usanmadan çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.

BAYRAĞI EN ÜSTE TAŞIYACAĞIM
Yenilenmiş kadrolarla tazelenmiş umutlarla, tahkimi yapılan hedeflerle perçinlenmiş birlik ve kardeşlik ruhuyla, 31 Mart 2024 seçimlerine hazırlanacağız. Liderimizin izinde istikrar ve hizmet için uyumlu yönetimle umutlu geleceğe ulaşacağız. Söz veriyorum, kimsenin başı öne eğilmeyecek. Ülkücü, ülkücünün öz kardeşidir, şiarıyla birlik ve beraberlikten ödün verilmeyecek. Sizlerle beraber partimizin bayrağını en üstlere taşıyacağımıza söz veriyorum. ifadelerini kullandı.

"width=100%YÖNETİM KURULU
Abdurrahman Kaya, Alper Mustafa Kocaoğlu, Enes Emengen, Esat Muratoğlu, İbrahim Çakıroğlu, Metin Ceylan, Oğuz Erhan Kopuk, Ramazan Gür, Serdar Semih Türeyen, Yağız Günen, Yaşar Aslan, Ahmet Atasoy, Cengizhan Laçin, Ekrem Yılmaz, Elif Demirci, Emre Külcü, Erdal Kuyruklu, Faruk Küçükyıldız, Hacı Ertan, Halit Arslan, Hüseyin Akkaş, Hüseyin Fatih Sezer, Kubilay Onur, Mehmet Hamdi Öksüz, Melik Taşer, Murat Dilek, Mustafa Bozkurt, Mustafa Leblebicioğlu, Oktay Kuvvet, Özlem Kaya, Salih Uslucan, Ünal Seziş

ÜST KURUL DELEGELERİ
Murat Nuri Demirbaş, İsmail Akkus, Mustafa Yıldırım, Ali Yalsız, Erdem Sıtar, Dogan Bekiroğlu, Bülent Aykurt, Kemal Okur, Hayati Dilek, Emrah Çolak, Derya Çaldar, Adnan Nasuhi Göktekin, Şahin Kaya, Yudum Kaşıkçı, Enes Emengen, Alper Mustafa Kocaoğlu, Yaşar Arslan, Oguz Erhan Kopuk, Fikri Kalaycıoğlu, Metin Ceylan, Tuğrul Boğaz, Av. Serdar Semih Türeyen, Abdülkadir Özdemir, Gökhan Gümüşbaş, Berkan Demirbaş, Yavuz Kaşıkçı

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑