Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

“DEM’le, HDP ile ittifak yapanlar her zaman kaybedecektir”

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Kocaeli Ülkü Ocaklarının etkinliğine katıldı. Programda konuşan Yıldırım“Yerel seçimlerde bunlara bir kez daha ders vermeliyiz. HDP ile İttifak yaparak başarılı olmayacaklarını göstermek lazım” dedi.

30 Aralık 2023 Saat: 09:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 572 kez okunmuştur

“DEM’le, HDP ile ittifak yapanlar her zaman kaybedecektir”
“DEM’le, HDP ile ittifak yapanlar her zaman kaybedecektir”

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Kocaeli Ülkü Ocakları’nın organize ettiği Ülküde Buluşalım etkinliğine katıldı. Antikkapı Restoran’da gerçekleşen programa Genel Başkan Yıldırım’ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Sakarya Ülkü Ocakları İl Başkanı Atilla Balcıoğlu, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

" DEMİRTAŞ TERÖRİSTTİR”
Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin ardından bir konuşma gerçekleştiren İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, şu ifadelere yer verdi.

“Sancağı devraldığımız günden beri liderimize layık olmak için çalışıyoruz. Kocaeli’deki vatandaşlarımıza ulaşarak ülkü ve idellerimizi anlattık. Yapmış olduğumuz programlarda Türk gençliğini abluka altına almaya çalışan şer odakları ile mücadele ettik. Milli ve manevi duygulardan uzak nesil planı yapanların tekerlerine çomak soktuk. Kurultaylarında teröristlere selam gönderenlere inat, Selahattin Demirtaş teröristtir diyebiliyoruz.”
Daha sonra kürsüye çıkan Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım; şu ifadelere yer verdi.

GENÇLER TERÖRE VE LGBT’YE KARŞI ÇIKIYOR
“Ülkü ocakları olarak Türkiye’nin dört bir yanında faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Faydalı bir şekilde çalışması için gayret ediyoruz. Ülkü Ocakları bir gençlik hareketidir. Çok şükür bugün geldiğimiz noktada gençlerimizin her biri gururumuz olmaya devam ediyor. Gençliğimizi bekleyen bir çok tehlikenin karşısında dimdik duruyoruz. Gençlerimiz uyuşturucu terör örgülerine ve LGBT gibi ahlaksızlıklara karşı çalışmalara devam ediyor. Gençlerimizi ötekileştirmeye çalışanlara karşı biz gençlerimizin çok daha çalışkan olduğunu görüyoruz. Gençlerimizi ötekileştirmeye çalışanlar ocaklarımızın faaliyetlerini gördükleri zaman bir şey söyleyemeden gidiyor.
GENÇLER ADALARA TÜRK BAYRAĞI DİKECEK
Biz hiçbir gencimizi ötekileştirmeden tüm Türk Gençliğini Ülkü Ocakları çatısı altında toplamaya çalışıyoruz. Bizim kaybettiğimiz her genç terör örgütlerinin elinde kaybolmaya mahkum oluyor. Ukrayna Rusya savaşında gördük. Savaş zamanında savaşacak genç bulamadık. Türkiye Cumhuriyeti savaşa girse kuyruğa girecek şuurla yetişmiş. 2023 seçimleri öncesi bunu dile getirdik. Zillet ittifakı gençleri ötekileştirirken 6 buçuk oy kullanacak gencin kendilerine oy vereceklerini düşünmüştü. Biz devletimizin ve milletimizin geleceğinden endişe duymuyoruz. Bu gençlik adalara tekrardan Türk Sancağını dikecektir.
GENÇLERİMİZ BİR ÜLKÜ İLE YETİŞMİŞ
Bir Türk olmak, bir Atatürkçü olmak bunları gösteriyor. Mustafa Kemal Atatürk ömrüm yeterse Musul ve Kerkük’ü geri alacağım demiş. Bizi Turan’a götürecek bu fikirler gençlerimizde yaşamaya devam ediyor. Cumhur İttifakı gençlere çok önemli imkanlar sunmuş. Gençlerimiz bugün okullarını bitirip devletine milletine hizmet etme imkanı buluyor. Bugün Cumhur İttifakı Sayesinde Gençlerimiz Olimpiyatlarda önemli başarılar elde etti. Bu sporcuların hemen hemen hepsi başarıları sonrası bozkurt işareti yapıyor. Bu gençler bir ülkü ile yetişmiş.

ALLAH MİLLETİMİZİ KORUSUN
Bu hainler bizlere saldırmaya devam etmekte. Sizlerin bizden rahatsız olması bizim için onurdur. Her yerde mücadelemize devam edeceğiz. Yerel seçimlerde bunlara bir kez daha ders vermeliyiz. HDP ile İttifak yaparak başarılı olmayacaklarını göstermek lazım. Cenab-ı Allah milletimizi, devletimizi korusun”
Kısa bir teşekkür konuşması yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise çalışmalarından ötürü Ülkü Ocaklarına teşekkür ederek birlik mesajı verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑