Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Dedeoğlu: "6 çıkarırız' diyerek hayal görüyorlardı"

Demokratik Sol Parti (DSP) Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu, seçim sonrası değerlendirmelerde bulundu. Dedeoğlu vekillik seçiminde beklediğinin olduğunu, Millet İttifakı’ndaki bazı partilerin seçim sürecinde 6 vekil çıkaracağız diyerek hayal gördüğü

16 Mayıs 2023 Saat: 15:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 929 kez okunmuştur

Dedeoğlu: 6 çıkarırız diyerek hayal görüyorlardı
Dedeoğlu: "6 çıkarırız' diyerek hayal görüyorlardı"

Cumhur İttifakı’na dahil olan ve AK Parti milletvekilliği listelerinden seçime giren DSP’de, seçim sonrası Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu açıklamalarda bulundu. DSP İl Başkanı Dedeoğlu şu ifadelerle seçimi sonuçlarını değerlendirdi: “Seçim öncesi düşündüğümüz gibi oldu. Milletvekilliği seçimi Cumhur İttifakı için 8, Millet İttifakı için 6 vekil bekliyorduk. Millet İttifakı’nda bazı partiler tek başına ‘6 çıkarırız’ diyerek hayal görüyordu ama bu gerçekleşmedi. Herkes mecliste Millet İttifakı’nın çoğunluk sağlayacağını iddia ediyordu, bu söylem de iddiadan öteye geçemedi.

KAYIP YAŞANMASI GAYET NORMAL
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turda bitmesini bekliyorduk ama olmadı. Bunun nedenini 21 yıllık bir iktidarın var olması olarak görüyoruz. Dünya siyasetinde 5 yıllık iktidarlar bile yorgun ve yıpranmışken ülkemizde 21 yıldır varlığını koruyan bir iktidar var. Oylarda belli bir oranda kayıp yaşanması da gayet normal. Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanlığı seçimini 2. turda zaferle sonuçlandıracağız. Bu seçimde şaşırtıcı sonuçlardan biri de MHP’den geldi. Herkes baraj altını ya da kıl payı geçmesini ifade ederken parti yüzde 10’un üzerine çıktı.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑