Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Davutoğlu: Geleceğimizi Kocaeli belirleyecek

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kocaeli'de partililerle bir araya geldi. Kocaeli’nin önemine vurgu yapan Davutoğlu, “Kocaeli partimizin adı gibi geleceğimizi belirleyecektir” dedi.

20 Nisan 2022 Saat: 07:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 811 kez okunmuştur

Davutoğlu: Geleceğimizi Kocaeli belirleyecek
Davutoğlu: Geleceğimizi Kocaeli belirleyecek

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bugün ilimizdeydi. Bir takım ziyaretlerde bulunmak için gelen Ahmet Davutoğlu ilk olarak Cumhuriyet Parkı Aile Çay Bahçesi'nde basın toplantısı düzenledi. Davutoğlu’na Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, İl Başkanı Serap Çakır ve partililer de eşlik etti. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Davutoğlu şunları söyledi:

ÇEVRE ELEŞTİRİSİ
“ Kocaeli, Türkiye'nin gururu bir şehirdir. Yüz ölçümü bakımından 75. sırada yer alan fakat metrekare başına düşen insan açısından Türkiye'nin ikincisi. Geçen yaz bu şehir bir müsilaj olayını geride bıraktı. Güzel sahil kesimi olan şehrimizin bu olayı yaşaması çok üzücü. Bu noktada yetkililerin, çevrecilik politikasını gözden geçirmesi gerekiyor. Bütün Türkiye'yi temsil eden şehirleri sayarsak bunlardan bir tanesi Kocaeli, buradaki tablo Türkiye'yi yansıtıyor. Buradan söylüyorum Kocaeli partimizin adı gibi geleceğimizi belirleyecektir.

KOCAELİLİLERE SESLENDİ
Kocaeli'de ekonomik sıkıntısı varsa vay Türkiye'nin haline. Türkiye ekonomisinin bel kemiği olan bir şehirde ekonomik sıkıntısı varsa Türkiye'nin geri kalanında durum iyi olamaz. Biz parti olarak 'Gelecek ekonomi politikamızı' hazırladık. Bu sıkıntılarla Kocaelili vatandaşlarımıza sesleniyoruz, irade sizde. Sizler sandık önünüze geldiği zaman Gelecek Partisi'nin güçlü kadrolarını seçerek cevabı verin. Kocaeli'de Gelecek’in bayrağı her zaman daha yüksekte dalgalanacak.

KÖRFEZ’DE YER KALMADI
Bu şehre gençken geldiğimizde muhteşem doğasına ve İzmit Körfezi’ne bayılır, hayran kalırdık. Kocaeli'de teknolojik sanayiye geçiş yapmak lazım ki, Bilişim Vadisini Gebze’ye kurarken bunun adımlarını atmıştık. Kocaeli'nin katma değeri yüksek sanayiye önem vermesi gerekmektedir. Biz bu konuyla ilgili girişimleri sağlayacağız. Körfez çevresine yeni limanlar yapılmasına gerek yok ve biz yenilerine izin vermeyeceğiz. Çünkü artık körfez çevresinde yer kalmadı. Ayrıca Kocaeli’nin trafik problemini de ziyaretim kapsamında bir kez daha gördüm. Bu konuyla ilgili de çalışmalarımızı yapacağız."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑