Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Dalgıçlar hala bulunamadı

3 gün önce balık avlamak amacıyla Kandıra Sarısu mevkiinden zıpkınla denize dalış yapan dalgıçlardan hala haber yok. Dün başlayan ve bugün de devam eden arama kurtarma çalışmalarından da bir sonuç çıkmadı.

3 Temmuz 2014 Saat: 17:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.011 kez okunmuştur

Dalgıçlar hala bulunamadı
Dalgıçlar hala bulunamadı
Balık avlamak için denize açılan ancak bir daha kendilerinden haber alınamayan iki dalgıç hala bulunamadı. Alınan bilgilere göre; İzmit’te esnaflıkla uğraşan iki arkadaş, 4 gün önce balık avlamak amacıyla Kandıra’ya bağlı Sarısu mevkiindeki kayalık alana geldi. Denize zıpkınla dalarak balık avlamak isteyen Mahmut Atalan (45) ve Kadir Işık’tan (39) bir daha haber alınamadı. İki arkadaşın dalış yaptığını ve uzun bir süre su yüzüne çıkmadığını fark eden vatandaşlar, hemen Sahil Güvenlik ve Jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Jandarma, Sahil Güvenlik ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri hemen kaybolan dalgıçları arama çalışmalarına başladı.
YALOVA’DAN EKİP GELDİ Dört seneden beri amatör balıkçılıkla uğraştıkları öğrenilen kayıp dalgıçlar Mahmut Atalan ve Kadir Işık’ı arama çalışmaları önceki gün tüm gün boyunca sürdü. Akşam saatlerinde denizin dalgalanması sebebiyle arama çalışmalarına ara verilirken, geceleri de su altı arama yapma kapasitesine sahip olan Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı arama kurtarma ekipleri de Kandıra’ya geldi. Denizin dalgalanmasının durulması halinde gece de arama çalışmalarının devam edeceği belirtilmesine rağmen, hava ve deniz şartları izin vermediği için kayıp dalgıçları arama çalışmalarına ancak sabah saatlerinde tekrar başlanılabildi. Önceki günkü arama çalışmaları sırasında kayıp dalgıçlara ait olduğu düşünülen şnorkel, zıpkın ve deniz gözlüğü gibi dalış eşyalarına ulaşılmıştı. Bugünkü arama çalışmalarında da şahıslara ulaşılamadı. Gazetemiz baskıya girdiğinde arama çalışmaları sürüyordu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑