Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Dalgaların Yükselmesiyle Kayalarda mahsur kaldılar

Kandıra Sarısu Havuzlu mevki’de serinlemek için denize giren Yener ailesi dalgaların yükselmesiyle kayalara sığındı. Yener ailesi iki saatlik çalışma sonrasında kurtarılabildi

16 Ağustos 2013 Saat: 21:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.934 kez okunmuştur

Dalgaların Yükselmesiyle Kayalarda mahsur kaldılar
Dalgaların Yükselmesiyle Kayalarda mahsur kaldılar
Kandıra Sarısu Kerpe arasında Havuzlu mevki’de serinlemek için denize giren Yener ailesi dalgaların yükselmesiyle kayalara sığındı.
Dalgaların her dakika yükselmesi Yener ailesinin kayalarda mahsur kalmasına neden oldu. Kandıra Köy Hizmetlerinde Şef olarak görev yapan, emekli Hasan Yener, Tuğba Yener, Hatice Cılız, Sena Cılız dalgaların yükselmesiyle kayalıklara çıktı.
Tuğba Yener ve Sena Cılız küçük oldukları için dalgaların yükselmesiyle kıyıya çıkmadılar. Bunun üzerine Hasan Yener ve Hatice Cılız çocukları kayalara çıkartarak dalgaların dinmesini beklediler. Dalgalar her dakika yükselince Yener ailesi çıktıkları kayalıkta mahsur kaldı.Aile bunun üzerine kıyıda olan akrabalarından yardım istediler.
Yüzerek kayalıklara sığınan dört kişi saatlerce dev dalgaların dinmesini bekledi. Dalgalar nedeniyle kayalıklarda mahsur kalan Hasan Yener ve beraberindeki üç kişi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, Cankurtarma Ekibi, Kosgem, Afad, Kandıra İtfaiye ve Deniz Yıldızı Ekiplerinin ortak çalışmaları sonrasında iki saatlik bir çalışma sonrasında kurtarılabildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑