Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Dalca Köyü Muhtarı kansere yenik düştü

Kandıra Dalca Köyü Muhtarı Ahmet Bostan, 5 yıldır akciğer kanseriyle savaşıyordu. Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Bostan, yaşam savaşını kaybetti.

22 Şubat 2013 Saat: 20:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.847 kez okunmuştur

Dalca Köyü Muhtarı kansere yenik düştü
Dalca Köyü Muhtarı kansere yenik düştü

5 yıl önce akciğer kanseri nedeniyle Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat olan Dalca Köyü Muhtarı Ahmet Bostan, o günden bugüne kemoterapi tedavilerini hiç aksatmadan sürdürüyordu. Önceki ay tomografi için hastaneye gittiğinde doktorlar kontrol amaçlı hastanede yatmasını istemişti. Bir süredir hastanede tedavi gören Bostan, yaşamını yitirdi.
Ahmet Bostan, İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde başhekim şoförü olarak yıllarca çalışmış, buradan emekli olmuştu. Memleketi olan Dalca Köyü’ne yerleşerek 2009 yılında muhtar adayı olmuş, halkın teveccühüyle seçimleri kazanmıştı. 5 yıl önce akciğer kanseri teşhisi konulan Bostan, yaşam savaşını kaybetti. Bostan’ın cenazesi Dalca Köyü’nde kılınan Cuma namazının ardında köy mezarlığına defnedildi. Cenazeye tüm sevenleri akın ederken Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, İl Genel Meclis Üyeleri AKP’li Haluk Şen, CHP’li Recep Şenol, eski Belediye Başkanı Ercüment Şahin, Belediye Meclis Üyesi Erkan İşler, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz, Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horoz ve çok sayıda köy muhtarı da hazır bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑