Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

ÇYDD Yıldız’ı Çin’e uğurladı

Kandıra Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği burs verdiği öğrencisinin mezuniyetini Kerpe Karagöz Restaurant’ta verdiği yemekle kutladı.

12 Temmuz 2013 Saat: 22:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.193 kez okunmuştur

ÇYDD Yıldız’ı Çin’e uğurladı
ÇYDD Yıldız’ı Çin’e uğurladı
Kandıra Ömerli Köyü eski muhtarı Selim Yıldız’ın oğlu Emre Yıldız, İstanbul Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünü ÇYDD’den aldığı burs sayesinde bitirdi. Okuldaki başarılarıyla ÇYDD’nin büyük beğenisini toplayan Emre Yıldız’a, Kerpe Karagöz Restaurant’ta kutlama yemeği verildi. Mezuniyetin yanı sıra Yıldız’ın yüksek lisans için Çin’e gidecek olması dernek yönetimini gururlandırdı.
BAŞARIMA BAŞARI KATACAĞIM Emre Yıldız; “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne gönülden teşekkür ediyorum. Eğitimim boyunca bana verdikleri maddi ve manevi desteklerinden ötürü kendilerine minnettarım. Çin’e yüksek lisans için gidiyorum. Her zaman yanımda olan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne benim için verdiği bu güzel yemekten ötürü başta dernek başkanımız Sevim Deren olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Başarıma başarı katarak ÇYDD’ni bu şekilde ödüllendireceğim” dedi.
HER ZAMAN YANINDAYIZ ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren; “Kendisiyle gurur duyduğumuz başarılı bir öğrencimizdir. Bursunu karşılamaktan gurur duyduğumuz Emre Yıldız’ı yüksek lisans için şimdide Çin’e gönderiyoruz. Boğaziçi gibi önemli bir üniversitede eğitimini başarıyla bitirmesi bize verdiği en büyük ödül. Bundan sonraki yaşantısında kendisine başarılar dileriz. Yıldız’ı çok farklı bir yemekle ağırlamak isterdik. İki gün sonra Çin’e gidecek olması nedeniyle böyle bir veda yemeği düzenledik. Emre Yıldız’a başarılar diler, her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak isterim” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑