Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Cumhurbaşkanı ile Kocaeli teşkilatının görüşmesi bitti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kocaeli Teşkilatları ve belediye başkanları ile görüşmesi sona erdi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, görüşmesi sonrası açıklamalarda bulundu.

20 Aralık 2023 Saat: 22:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 858 kez okunmuştur

Cumhurbaşkanı ile Kocaeli teşkilatının görüşmesi bitti
Cumhurbaşkanı ile Kocaeli teşkilatının görüşmesi bitti

AK Parti'de aday belirleme çalışmaları devam ederken dün genel merkezden Kocaeli teşkilatına davet gelmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, gençlik kolları kadın kolları ve ilçe başkanları bugün AK Parti Genel Merkezi’ne gitti.

17.00 itibari ile Genel Merkez'de görüşmeler yapan AK Parti Kocaeli teşkilatı an itibarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile toplantıya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli’ye önemsediğini belirterek teşkilattan ev ev gezmelerini ve çalınmadık kapı bırakmamalarını istedi. İlçe belediye başkanlarıyla da konuşan Erdoğan çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yapılan bu görüşme sonrasında Kocaeli'ndeki adayları belirleyecek.

Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonrası AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ''Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne yönelik istişarelerimizi şu saat itibarıyla tamamladık. Kocaeli heyeti olarak şehrimize dönüyoruz. İlmek ilmek dokuyarak her alanda Türkiye Yüzyılı’na hazır hale getirdiğimiz güzel şehrimizi daha ileriye taşımak, milletimize hizmet yolculuğumuza devam etmek amacıyla çıktığımız bu yolda sürece katkı sunan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz.''

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑