Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehir Hastanesi’ni açtı: “Bay Bay Kemal sen böyle hastane gördün mü?”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1218 yatak kapasiteli Kocaeli Şehir Hastanesi'ni hizmete açmak için Kocaeli’ye geldi. Şehir Hastanesi ve toplu açılış töreninde vatandaşlara seslenen Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na, “Bay Bay Kemal, sen hayatında böyle ha

15 Nisan 2023 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 974 kez okunmuştur

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehir Hastanesi’ni açtı: “Bay Bay Kemal sen böyle hastane gördün mü?”
Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehir Hastanesi’ni açtı: “Bay Bay Kemal sen böyle hastane gördün mü?”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2013 yılında ihalesi yapılan ve 2015 yılında inşaatı başlayan, 3 Nisan 2023’de ise ilk hasta kabulü gerçekleşen Şehir Hastanesi’nin resmi açılışı için Kocaeli’ye geldi. Törene helikopter ile gelen Erdoğan hastanenin helikopter pistine iniş yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Vali Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ve AK Parti protokolü karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Binali Yıldırım ve Ali İhsan Yavuz eşlik etti.

ŞEHİR HASTANESİ'NİN MALİYETİNİ AÇIKLADI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Şehir Hastanesi ve toplu açılış töreni bugün gerçekleşti. 84 hizmetin açılışının gerçekleştirildiği törende açılan hizmetlerin maliyeti Kocaeli Şehir Hastanesi dışında toplam 2 milyar 318 milyonluk bir yatırım oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi’nin maliyetinin 395 milyon 860 bin dolar olduğunu açıkladı.

BAY BAY KEMAL SEN BÖYLE HASTANE GÖRDÜN MÜ?
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklaması şu şekilde, “Bay Bay Kemal sen hayatında böyle hastane gördün mü? Senin SSK Genel Müdür olduğun zaman hastanelerin hali ortadaydı. Neydi o hastanelerimizin hali? Hastanelerde hastalarımız rehin alınır veya rehine alınır oralarda ölürlerdi. Bunlara bu vatan teslim edilir mi? Az önce önder beyin ifade ettiği gibi Kandil’e bu ülke teslim edilir mi? Terör örgütlerine teslim edilir mi? Diyarbakır’da vatandaşlarımızın bize yakarışlarını gördük. Başkanım ne olur bizi bunların eline bırakmayın dediler. Kandil bizim Diyarbakır annelerimizin yavrularını kaçırdı mı? 51 Kürt kardeşimizi bunlar öldürdü mü? Bu gençlerin üzerinden arabayla geçtiler. Hani siz Kürtlere kadir kıymet biçiyordunuz ne oldu? Bunların derdi Kürt falan değil. Onlar ne kadar Kürt ise biz o kadar Türk’üz. Biz yaradılanı seviyoruz yaradandan ötürü.”

PKK İLE ANLAŞIP TEFECİLERİN DESTEĞİNİ ALDILAR
Bugün Kocaeli Şehir Hastanemiz her türlü imkana sahip birimleriyle şuanda bakıyorum iftar ediyorum. Rabbime hamdolsun bize böyle bir hastaneyi yapmayı bize nasip etti. İnşallah ülkemizin tüm şehirlerini böyle şehir hastanelerimizle donatıyoruz. Sırada İzmir var oranın açılışını da bayramdan önce yapacağız. Muhalefet her gün yeni bir yalan ile bu hizmetlere saldırıyor. Geçtiğimiz haftalarda Hatay’da inşaatına başlanan bir fotoğrafla dalga geçmeye çalışan bir hadsiz var. Bir ay sonra açılışını yapıyoruz. Bakalım o zamanda özür dileme onurunu gösterecek mi? Salgın ve deprem döneminde bu hastanelerin ne kadar hayati bir önem taşıdığını gördük. Sanıyorlar ki bu işler kendi kendine yürüyor. Önümüze türlü türlü engeller çıkartmak için uğraşıyorlar. Ne yaptı bu muhalefet 7’li bir masa kurdular kumar masası. PKK ile anlaştılar emperyalistlerin e tefecilerin desteğini aldılar.

6’LI MASA RABBİM SİZE FIRSAT VERMESİN
Vizyon, program desen yok. Proje diye ortaya koydukları şeylerin yarası yalan. Bunların yaptığı bir şey yok. Tek yapacakları iş ortakların altlarına birer Cumhurbaşkanı yardımcısı çekmek. Hazineyi tam takır ülkeyi yeniden işçi, memur ve emekçi maaşı ödeyemez hale getirmek. Şuanda bu masada olanlardan bir tanesi benim bir zamanlar Bakanımdı şimdi oturduk. IMF’nin başındakiyle konuşuyoruz. O şimdi 6’lı masanın etrafında olan kişi de o zaman benim bakanım. Ben iki de bir Türkiye’ye adamlar gönderiyorsunuz. Türkiye’yi ben yönetiyorum siz değil. Ve biz IMF’yi Türkiye’den yok ettik. İşte 6’lı masa Rabbim size fırsat vermeyecek. Şimdi Merkez Bankasının rezervi çıktı ve gümbür gümbür gidiyoruz. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar hiç endişeniz olmasın. Burada 11 tane Büyükşehir Belediyeniz var yaptıkları bir şey var mı? İstanbul, Ankara, İzmir yaptıkları bir şey var mı? Yok. Yaptıkları bir şey var, FETÖ’cülere ve PKK’lılara sizi devlete geri alacağız diye söz vermediler mi? Mahkumları şimdi tekrar içeri alacaklar. Çocuk katilini çıkaracaklarmış. Benim millet bu çocuk katilini çıkarma sözü verenlerle beraber olur mu? Durmak yok. Milletimizin 14 Mayısta en doğrusunu yapacağına yürekten inanıyorum.

40 FARKLI PROJENİN RESMİ AÇILIŞINI YAPTIK
Kocaeli Şehir Hastanesi ve 40 farklı projemizin resmi açılışı ile kentimize toplamda 2,3 milyarlık yatırım yaptık. Belediyelerimizin de 4 milyarı geçen projelerini hayata geçireceğiz. Son 20 yılda 150 milyar TL üzerinde yatırım yaptık. Eğitimde 12 bin 877 adet yeni derslik inşa ettik. 56 spor tesisi inşa ettik. Sağlıkta 20 hastane dahil sağlık tesisi inşa ettik. Çevre ve Şehircilikte TOKİ kanadıyla kentsel dönüşüm kapsamında 25 bin konutu hayata geçiriyoruz. Kocaeli’ne 5 bin 200 arsa yapacağız. 450 sanayi dükkanı inşa edeceğiz. 14 Millet Bahçesi projemiz bulunuyor. Dördünün projelendirme programı devam ediyor. Ulaştırmada 151 kilometreden yol mesafesine 374 metreye çıkarttık. Kuzey Marmara otoyolunu kim yaptı? Yaparsa Cumhur İttifakı yapar. Yapımı devam eden projeler de tamamlandığında Kocaeli Ülkemizin dört bir tarafına bağlanmış olacak. Şehir Hastanesi tramvay hattını bu yıl içinde bitirmeyi hedefliyoruz. Kocaelili çiftçilerimiz 650 milyon tutarında destek verdik.

TÜRKİYE YÜZYILINI KİME EMANET EDERSİNİZ?
Bundan 8 ay önce Kocaeli’ne geldiğimde sizlere sandık başına giderken lütfen karşınıza çıkan adaylara bu isimlerden hangisi ülkeyi bölgesel ve küresel mücadelelerden çıkartabilir? diyerek sormuştum. İşte seçimin arifesinde karşınızdayım. Cumhur ittifakının milletvekilleri olarak karşınızdayım. Bu soruyu sadece size değil. Milletin tamamına soruyorum. İşte sandık işte Cumhuriyetimizin yeni asrına adını verdiğimiz Türkiye yüzyılını kime emanet edersiniz? Hayallerinizi hayata geçirmek için ülkenin yönetimini kime emanet edeceksiniz? Bu soruların cevabını aklınıza danışarak verin. Durmak yok yola devam.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑