Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de Toplu Açılış Da Yapacak

AK Parti’nn 7’nci olağan l kongresi yarın (pazar) yapılacak. İzmit Uluslararası Fuar Merkezi’nde saat 12.00’de başlayacak kongreye, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

8 Kasım 2020 Saat: 01:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.594 kez okunmuştur

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de Toplu Açılış Da Yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de Toplu Açılış Da Yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın (pazar) programının uygun olması halinde Uluslararası Kongre Merkezi’nde yapılacak törenle toplu açılışları da gerçekleştirecek. ‘ Kocaeli İçin İnandığın Yolda Yürü’ sloganlı il kongresinde koronavirüs nedeniyle sosyal mesafe, maske ve temizlik kurullarına en üst düzeyde uyulması için çok sıkı tedbirler alındı. Kongreye katılacaklara, bugün Hasan Gemici Spor Salonu’nda koronavirüs testi yapıldı.

MEHMET ELLİBEŞ TEK ADAY
Yaklaşık 1.5 yıldır AK Parti İl Başkanlığı'nı yürüten Mehmet Ellibeş, kongreye tek başkan adayı olarak giriyor. Ellibeş, kongre sonunda AK Parti’nin seçilmiş il başkanı olacak. Yeni yönetimde yer alacak isimler sır gibi saklanırken, il yönetiminde yüzde 40-50 civarında değişiklik olması bekleniyor. Ellibeş’in başkan yardımcıları Av. Halit Çokan ve Dr. Şahin Talus yeni yönetime girmesi beklenen muhtemel isimler arasında yer alıyor.

604 DELEGE OY KULLANACAK
AK Parti’nin 7’nci il kongresinde oy kullanma hakkı bulunan 604 delege, 50 il yönetim kurulu üyesi ile birlikte 3 il disiplin kurulu üyesi, 5 il demokrasi hakem heyeti üyesi ve 27 büyük kongre delegesini seçecek. AK Parti İl Başkanı Ellibeş, kongrenin yapılacağı salonda çalışma yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ile 12 ilçe gençlik kolları başkanı ve yönetimlerinin yanına gidip 3 tepsi baklava ikram etti. Ellibeş, il başkan yardımcılarının da bulunduğu ziyarette “Yapacağımız kongremize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çok sayıda bakan ve genel başkan yardımcımızın katılımını bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın katılacağı kongremizle ilgili tüm hazırlıkları yaptık” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑