Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan eski başkanlara teşekkür belgesi

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mevcut ve eski ilçe başkanlarına gönderdiği teşekkür belgelerini takdim etti

9 Şubat 2020 Saat: 09:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.508 kez okunmuştur

Cumhurbaşkanı Erdoğan eski başkanlara teşekkür belgesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan eski başkanlara teşekkür belgesi

AK Parti’de geçmişten bu yana görev yapan ilçe başkanlarına Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen teşekkür belgeleri takdim edildi. Partiye emek verenlere yönelik bu tavır vefa örneği olarak nitelendirdi

8 EKSİK VARDI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski il başkanları ile Ankara’da yapmaya başladığı buluşmanın ardından kuruluşundan bu yana partide görev yapan ilçe başkanlarına ise teşekkür belgesi verildi. Erdoğan tarafından gönderilen belgeler Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve İl Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından Maide Restoran'da yapılan toplantı ile verildi. Toplantıya kuruluşundan bu yana AK Parti’de ilçe başkanlığı yapan isimlerin büyük bölümü katıldı.

ESKİ VE YENİ YOK

Toplantıya Körfez eski İlçe Başkanı Engin Koyun ve Osman Badem, Darıca eski İlçe Başkanı Orhan Pala, Muzaffer Bıyık, Kandıra eski İlçe Başkanı Cengiz Kan, Gebze eski İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur ile Kartepe eski İlçe Başkanı Mustafa Kocaman katılmadı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mehmet Ellibeş, göreve geldiğinden bu yana ikinci kez geçmiş dönem ilçe başkanları ile bir araya geldiklerini kaydetti. Ellibeş "AK Parti’de eski ve yeni kavramı yok. Nöbet değişimi var. Bizde aynı yolda yan yana gönül gönülle yürümek var. Kocaeli teşkilatlarında bu hep vardı. İmtihan dönemlerinde, yani sandığın halkın önüne geldiği zamanda en güçlü desteği Kocaeli Türkiye ortalamasının üzerinde vermiştir.

ERDOĞAN’LA BULUŞACAKLAR

8 aylık il başkanı olarak ilk seçimde aynı şekilde sandıktan aynı oranın çıkacağına inanıyorum. Bunda hepimizin samimiyeti var. Bu samimiyeti yansıtan davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. En son Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Cumhurbaşkanımız geçmiş dönemden bu yana görev alan ilçe başkanlarımızla bu ay içinde sizinle buluşacak. 5 grup halinde alınacak. Kocaeli’nin içinde bulunduğu grubun buluşma tarihi belli değil.

19 NİSAN’DA BÜYÜK BULUŞMA

19 Nisan’da ATO kongre merkezinde tüm Türkiye’de kuruluşundan bu yana görev yapmış il ve ilçe başkanlarımızla genel başkanımız görüşecek. Geçmiş dönem il başkanlarımızla iki kez buluştu, üçüncüsü Haziran ayında olacak. Dünyada yaşanan gelişmeler karşısında bizim Cumhurbaşkanımızın arkasında daha çok durmamız gerektiğini düşünüyoruz. Teşkilatlar olarak Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durmamız gerekiyor" dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑