Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

“Cumhur ittifakına leke sürmeye çalışanlar avuçlarını yalayacaklar”

BBP Kandıra İlçe Başkanı Murat Küçüktecer, İl Başkanı Remzi Kaya’nın istifası sonrası yaptığı açıklamada, “Cumhur ittifakına leke sürmeye çalışanlar avuçlarını yalayacaklar” dedi.

18 Haziran 2022 Saat: 23:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.351 kez okunmuştur

“Cumhur ittifakına leke sürmeye çalışanlar avuçlarını yalayacaklar”
“Cumhur ittifakına leke sürmeye çalışanlar avuçlarını yalayacaklar”

Hatırlanacağı üzere Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, 11 Haziran'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “AK Parti'deki AKP'liler yüzünden 2023 seçimi kaybedilecek. Aklınızı başınıza alın AKP’liler" ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşımın ardından tepkilerle karşılaşan Kaya, görevinden affını istemişti.

BUNLARA PRİM VERMEYECEĞİZ

Kaya’ya ilk destek Büyük Birlik Partisi Kandıra İlçe Başkanı Murat Küçüktecer’den geldi. Küçüktecer gazetemize yaptığı açıklamada; “Pusuya yatmış çakallar akıllarınca bizim açıklamalarımızı çarptırıp, milletin 15 Temmuz gecesi, sokakta kurduğu cumhur ittifakına leke düşürmeye çalışıyorlar. Biz bu oyunları 29 yıldır yaşıyoruz ve oldukça tecrübeliyiz. Sanmasınlar ki bunlara prim vereceğiz. Geçtiğimiz günlerde BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya’nın açıklamalarıyla ilgili, muhalif basın ve işgüzar partiler tarafından çarpıtılıp, akıllarınca cumhur ittifakına leke sürmeye çalışanlar avuçlarını yalayacaklar" dedi.

ONURLU BİR DURUŞ SERGİLEDİ

Sözlerini sürdüren Küçüktecer, “İl başkanımın açıklaması gayet net. Bizler bu ittifakın 15 Temmuz gecesi sokakta kendiliğinden kurulduğunun bilincinde olan bir parti ve kişileriz. Bu millet, bu devlet için şehit vermiş, vatan millet sevgisini ciğerlerinde yaşayan partiyiz elhamdulillah. Her kim cumhur ittifakına bir leke sürmeye çalışırsa da ilk önce karşısında bizi bulacağından şüphe etmesin. İl başkanım Remzi Kaya, ittifaka ve partimize zarar gelmesin diye onurlu bir duruş sergileyip istifasını isteyip dilekçesini kamuoyuyla da paylaşıp, Genel Merkezimize sunmuştur. Genel Merkezimizin alacağı her türlü kararın arkasında olduğumuzu belirtip, bizlerde Kandıra teşkilatları olarak ilk günkü azim ve inançla görevimizin başında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz" dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑