Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Coşkun Görgün hayatını kaybetti

Coşkun Görgün yüksek tansiyona bağlı geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı Derince Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

9 Mart 2013 Saat: 11:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 20.359 kez okunmuştur

Coşkun Görgün hayatını kaybetti
Coşkun Görgün hayatını kaybetti
Kandıra’nın tanınmış esnaflarından bayan kuaförü Şengül ve Hasan Görgün çiftinin 3 oğlundan biri olan Coşkun Görgün yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Edindiğimiz bilgilere göre Kandıra merkezde bir çay ocağında garson olarak çalışan Görgün, ani bir rahatsızlık sonrasında Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması teşhisiyle Derince Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada tedavisi süren Coşkun Görgün doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.
Kandıra Orhan Mahallesi Namazgah Caddesi üzerindeki hanesine getirilen Coşkun Görgün’ün cansız bedeni sevenlerini derinden üzerken evlerinin önünde komşularından helallik alındı. Dün Orhan Cami’de kılınan öğle namazının ardından Kandıra Asri Mezarlığa sevenleri ve dostlarının gözyaşlarıyla defnedildi. Coşkun Görgün 32 yaşında ve bekardı. Tüm organları alınarak organ nakli bekleyen birçok hastaya hayat verdi. Görgün ailesinin üzüntüsüne tüm sevenleri destek olurken geride bıraktığı organlarıyla hayat veren hastalara da umut olması herkesi duygulandırdı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑