Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Çobanoğlu'ndan adaylık açıklaması

AK Parti Kandıra eski belediye meclis üyesi Gökalp Çobanoğlu, ilçe başkan adaylığıyla ilgili açıklama yaptı.

2 Ocak 2020 Saat: 23:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.621 kez okunmuştur

Çobanoğlu'ndan adaylık açıklaması
Çobanoğlu'ndan adaylık açıklaması

Ak Parti Kandıra ilçe teşkilatının olağan kongresine günler kala basında ve kamuoyunda bazı isimler ilçe başkanlığı için anılmaya başlandı. Bu isimlerden biri de AK Parti Kandıra eski belediye meclis üyesi Gökalp Çobanoğlu. Şimdilik böyle bir düşüncesinin olmadığını belirten Çobanoğlu, konuyla ilgili gazetemize bazı açıklamalarda bulundu. 

HABERLER ASILSIZ

Çobanoğlu'nun açıklamaları şu şekilde; "AK Parti olağan kongre sürecine girmiş olduğumuz şu günlerde gerek basında gerekse kamuoyunda şahsımın da isminin geçtiği eskiden değişik kademelerde görev olan arkadaşlarımın düşünüldüğü haberleri asılsızdır. Şahsım olarak böyle bir görev için herhangi bir talebim çalışmam ve görüşmelerim olmadı. En azından şimdilik düşünmemekteyim. Ben ve ismi geçen diğer arkadaşlar eminim ki böyle bir düşüncemiz veya talebimiz olsa çıkıp açıkça ifade ederiz.

GÖREVLER VERİLİR İSTENMEZ

Zira partimizde bu görevler verilmeden önce istişareler yapılır görüşmeler olur parti büyükleri öngörür ve süreç işler. Kaldı ki halihazırda mevcut bir ilçe başkanımız vardır. Görevi başındadır. Kendisi bu göreve devam etmeyeceğini ifade ederse parti yetkilileri bir karar verir. Şahsım olarak böyle bir niyet ve düşüncem yoktur. Halen 300 kişinin sorumluluğunu taşıdığım bir işletmenin idareciliğini yapmaktayım. Bu tür asılsız ve mesnetsiz haberler hem ismi geçen biz şahısları hem de mensubu olduğumuz partimizi bu kongre sürecinde yıpratmaktan öteye gidemez. Asılsız bu tür haberlere itibar edilmemesini arzuluyoruz. Bizler bu partinin kurucularından olup değişik kademelerde görev aldık ve hizmet ettik. Bizde görevler verilir istenmez."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑