Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Çifte cinayet davasında tanıklar dinlenecek

Kandıra’da iki kişinin öldürüldüğü olayla ilgili davaya devam edildi. Mahkeme heyeti, dinlenmeyen tanıkların ifadelerinin alınması için duruşmayı 2 Haziran’a erteledi.

17 Nisan 2015 Saat: 11:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.883 kez okunmuştur

Çifte cinayet davasında tanıklar dinlenecek
Çifte cinayet davasında tanıklar dinlenecek
Geçtiğimiz Ağustos ayında Hüseyin Şenel (35) ve Özgün Aslan (33), Kandıra Pembe Kayalar mevkiinde, bir arabanın içinde kurşunlanarak öldürülmüş halde bulunmuştu. Cinayetin ardından olayın faili olarak Gökhan Azaklı ve Fedakar Yılmaz yakalanmıştı. Kocaeli Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada mahkeme heyeti, dinlenemeyen tanıklardan Bünyanmin Korkut, Savaş Korkut ve Sami Gökçen’in ifadelerinin alınması için ilgili kurumlara talimat yazılmasına karar vererek bir sonraki oturum için 2 Haziran tarihini belirledi.
TAHLİYELERİNİ İSTEDİLER Duruşmaya tutuklu sanıklardan Fedakar Yılmaz, Gökhan Azaklı, avukatları ve öldürülen iki maktulün yakınları katıldı. Mahkemede söz alan Gökhan Azaklı’nın vekili Av. Onur Yılmaz, “Toplanan deliller ve tanıkların ifadeleri gözetildiğinde müvekkilim Gökhan Azaklı’nın bu suçu gerçekleştirmediği görülmüştür” diyerek Azaklı’nın tahliye edilmesini talep etti. Savunma için kendisine söz verilen sanık Gökhan Azaklı, “Ben ne suçu işledim ne de olaya karıştım tahliyemi istiyorum” dedi. Avukat ve sanıkların tahliye taleplerini reddeden mahkeme heyeti sanıkların tutukluluk halinin devamına ve tanıkların dinlenmesi için işyerlerine yazı yazılmasına karar verdi ve duruşmayı erteledi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑