Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP'de beklenen oldu, Yıldızlı istifa etti!

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı il başkanlığında düzenlendiği basın açıklamasında milletvekilliğine aday olduğunu açıklayarak il başkanlığı görevinden istifa etti

26 Aralık 2022 Saat: 15:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 783 kez okunmuştur

CHPde beklenen oldu, Yıldızlı istifa etti!
CHP'de beklenen oldu, Yıldızlı istifa etti!

CHP MYK’nın kararı gereği il ve ilçe yönetimlerinde görev alan yöneticiler milletvekili adayı olmak istiyorlarsa 26 Aralık (bugün) mesai bitimine kadar istifa etmek zorunda. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, istifaların son gününde il başkanlığında düzenlediği basın açıklamasında istifa kararını açıkladı. Yıldızlı istifa konuşmasında gözyaşlarını tutamadı.

İL BAŞKANLIĞI ÇOCUKLUK HAYALİMDİ
CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Rafet Yıldızlı’nın oğlu olarak aranızdayım. Siyasi bir ailenin evladıyım. Çocukluk hayalim olan il başkanlığı görevini yürütmekteyim. Burada bulunan Cengiz Sarıbay’ın vasıtasıyla CHP’de görev yapmaya başladım. Genel Başkanımız benim gönlüm hep gençlerden yana dedi ve bu yola çıktık. Gençlik yıllarımızdan beri AKP’nin iktidar olduğu 20 yılda hukuk kayboldu, eğitim yok oldu. 20 yıllık iktidar da bütün değerlerimizi kaybettik. Cumhuriyet’in bütün kazanımları yok oldu. En son İBB Başkanımız İmamoğlu’na yapılanları seyrettik. Adaletin ortadan kaybolduğu bir dönemde yaşıyoruz.

İSTİFA İÇİN İZİN İSTİYORUM
Yaklaşık 34 aydır bu görevi yürütüyorum. Özveri ile bu görevi yapmaya çalıştım. İlçe başkanlarımın görüşlerini aldım ortak karar almaya gayret ettim. Ortaklaşmak benim en önemli temel taşımdır. 2023’te milletvekilliği seçimi var. İl Başkanlığı yapıp milletvekili yapan Ömer Türkçakal var. Benim için anlamlı gün. Ben her zaman ön seçimden yana oldum. Genel merkezimiz ne karar alırsa kararımız sonsuz. Bu salona babamın isminin verilmesini sağlayan geçmiş dönem il başkanımız Cengiz Sarıbay’a teşekkür ediyorum. 37 yıldır örgüt başkanlığından milletvekilliğine gidilememesini inşallah hep birlikte kıracağız. Babamın adının verildiği salonda örgüt başkanlıktan istifa edip 2023’te milletvekili adayı olmak için sizlerden izin istiyorum.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑