Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP Sözcüsünden Kandıra Ve Büyükşehir Meclis üyesi İrfan Kurt’a sert sözler

CHP MYK sürerken bir basın toplantısı düzenleyen Parti Sözcüsü Faik Öztrak, bugün gündeme düşen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis üyesi İrfan Kurt'un sözlerini eleştirdi.

22 Ağustos 2023 Saat: 22:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.473 kez okunmuştur

CHP Sözcüsünden Kandıra Ve Büyükşehir Meclis üyesi İrfan Kurt’a sert sözler
CHP Sözcüsünden Kandıra Ve Büyükşehir Meclis üyesi İrfan Kurt’a sert sözler

Kandıra Belediyesi AK Part, Meclis üyesi İrfan Kurt’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma memurlar tarafından büyük tepki geldi. Memur Sen Başkanı’nı eleştirirken tüm memurları hedef gösteren Kurt, memurların lakayt ve baştan savma çalıştığını ifade ederek Memur Sen Başkanı Ali Yalçın’ın ‘alın teri’ söylemleri hakkında ‘ulan tarla mı kazıyorsunuz ne alın teri’ şeklinde yanıt verdi. Kurt’un bu söylemlerinin tepki alması üzerine paylaşımını silerek özür diledi.

“VATANDAŞ HİZMETTEN MEMNUN MU?”
AK Parti Meclis Üyesi İrfan Kurt paylaşımında, “ülkenin tapusunu verelim size ne dersin? Alin terinden tasarruf olmazmış. Ulan tarla mı kazıyorsunuz? Ne alin teri? Devlet dairelerine gelince sanki yaylaya gitmiş gibi oluyoruz. Klimalar gürül gürül çalışıyor. Allah'tan korkmuyorsanız bari kuldan utanın. Bir de utanmadan disiplin affı istiyormuşsunuz. Zaten millete karşı lakayt ve bastan savma davranış ile disiplinsizlik almış başını gidiyor. Vatandaşa bir sor bakalım devlet dairelerinden aldığı hizmetten memnun mu?” ifadelerini kullandı.

ÖZÜR DİLEDİ
Daha sonra paylaşımı silerek özür dileyen Kurt, “İşini iyi yapan kimseye sözümüz yoktur. Çalıştığının hakkını veren herkes bu milletin baş tacıdır. Bu paylaşımın amacı kimseyi rencide etmek veya itham etmek değildir. Hele ki bunun üzerinden siyasi rant çıkarmaya çalışmak abesle iştigaldir. Dolayısı ile sözlerimin maksadı dışında yorumlamaya çalışanlara, bundan siyası çıkar elde etmeye çalışanlara karşı kastedilenin dışında anlam yüklenen bu paylaşımı birazdan kaldırıyorum. Bunun yanında maksadını aşan bu paylaşımdan dolayı ülkesi için doğru şekilde çalışan memurlardan özür diliyorum” dedi.

CHP SÖZCÜSÜ ELEŞTİRDİ
CHP MYK sürerken bir basın toplantısı düzenleyen Parti Sözcüsü Faik Öztrak, önümüzdeki yerel seçimler öncesine dair yaptığı açıklamada Kurt'u hedef aldı. Öztrak konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Bir AK Partili belediye meclisi üyesi de “Alın terinin hakkından tasarruf olmaz” diyen sendikaya “Ulan tarla mı kazıyorsunuz? Ne alın teri?” diye laf yetiştiriyor. İşte Ak Parti zihniyetinin devlete, devletin memuruna bakışı bu! Ekonominin dar gününde göreve gelen Hükümetlerin ellerinde ilk 100 gün, ilk 6 ay, ilk 1 yıl yapacaklarına dair Acil eylem planları olur. Bunlarda hiçbiri yok. Geciktirmedikleri tek şey zam. Gün aşırı zam yapıyorlar."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑