Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

CHP’nin 12 İlçe Başkanı: “Yıldızlı’ya desteğimiz tamdır”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 12 ilçe başkanı ortak açıklama yaparak, “Milletvekili aday adaylığı başvurusu nedeniyle görevinden istifa eden İl Başkanımız Harun Özgür Yıldızlı’ya desteğimiz tamdır” dedi.

30 Aralık 2022 Saat: 09:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 468 kez okunmuştur

CHP’nin 12 İlçe Başkanı: “Yıldızlı’ya desteğimiz tamdır”
CHP’nin 12 İlçe Başkanı: “Yıldızlı’ya desteğimiz tamdır”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’nın milletvekili aday adaylığı nedeniyle görevinden istifa etmesinin ardından 12 ilçe başkanı bugün bir araya gelerek yaptıkları ortak açıklamayla Yıldızlı’nın destekçisi olduğunu ifade etti.

‘KÜRESEL SALGINDAN BİLE TEHLİKELİ’
Ortak basın açıklamasını okuyan İlçe Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, iktidar partiye de eleştirilerde bulunarak, “Bizler 27 bin üyesiyle seçilmiş ilçe başkanlarıyız. 3 yıl önce örgütlerimizle yola çıktığımız pandemide ve küresel salgından bile daha tehlikeli olan AKP rejimine karşı mücadelemize devam ettik.” şeklinde konuştu.

‘BASKILARA RAĞMEN DİRENDİK’
Orhan sözlerinin devamında, “İlçe ve il örgütü olarak yüklendiğimiz büyük sorumluluğun bilincinden bir an olsun şaşmadan, küresel salgın ve ondan daha da tehlikeli AKP politikalarının ezdiği, yoksulluk sarmalında yaşayan vatandaşlarımızın hep yanında olduk. Büyük ailemiz 2 milyon komşumuzun, tüm sorunlarını yılmadan dile getirdik, AKP rejiminin tüm baskılarına karşı kol kola direndik, mücadele ettik.” ifadelerini kullandı.

‘İKTİDAR OLMAK İÇİN HAZIRIZ’
CHP’lilerin 2023 seçimlerine hazır olduğunu vurgulayan Orhan, “Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli, ilçe başkanları olarak 3 yıllık süre boyunca birbirimizle ve il başkanımız Harun Yıldızlı başta olmak üzere il yönetimimizle eşsiz bir dayanışma ve koordinasyon içerisinde olduk. Ve şimdi 2023’te Kocaeli ve tüm Türkiye’de iktidar olmak için hazırız. Davamız belli, mücadelemiz 20 yıldır bu memleketi uçuruma sürükleyenlerle, dünümüzü çalan geleceğimizi ipotek altına alanlarla, temel hak ve özgürlükleri ihlal eden, yargının bağımsızlığını yok edenlerledir. 2023 yılında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminin ne denli önemli olduğunu biliyoruz. Tüm hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı bu yönde hayata geçirdik, geçiriyoruz.” dedi.

‘SANDIKLARI CANIMIZ PAHASINA KORUYACAĞIZ’
Seçimlerde sandık güvenliğini canla başla koruyacaklarını vurgulayan Orhan, “Bizler genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adlandırdığı gibi, bireysel ikballeri bir tarafa bırakan, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için görevlerinin başında duran dava adamlarıyız. Kocaeli’nin 12 ilçesinde CHP’nin tek emeli yaşama sevincini yeniden kazanmaktır. Başkaca hiçbir gündemimiz olmamıştır olmayacaktır. CHP’nin gerçek emekçileri olan başta biz ilçe başkanları tüm seçim sürecinde 5 bine yakın sandığı ve milletin iradesini canımız pahasına koruyacağımız gibi partimizin adayları belirlenirken de emeğe sahip çıkacağımızın bilinmesini isteriz.” ifadelerine yer verdi.

‘TÜM ADAY ADAYLARIMIZIN DA DESTEKÇİSİYİZ’
Yıldızlı’nın haricinde milletvekilliği aday adaylığını açıklayan tüm partililerini desteklerini belirten Orhan, “Malumunuz olduğu üzere milletvekilliği adaylık başvurusu için il başkanlığı görevinden istifa eden sayın Özgür Harun Yıldızlı’nın adaylığını ilçe başkanları olarak desteklediğimizi kamu oyuna net bir dille ifade ediyoruz. 35 yılı aşan sürede örgütün seçilmiş il başkanları milletvekili olamamıştır. Biz ilçe başkanları olarak bu durumun değişimine dair irademizi ortaya koymaktayız. Bu bağlamda emekten yana mücadele veren, milletvekilliği adaylığına başvuran yönetici arkadaşlarımız ile ilçe başkanlarımıza da desteğimiz tamdır.” diyerek arkadaşlarını da desteklediklerini vurguladı.

‘YILDIZLI’YA DESTEĞİMİZ TAM’
Yıldızlı’ya tam destek verdiklerinin altını çizen Orhan sözlerini; “İl başkanımızın istifası sonrasında il yönetim kurulu üyelerinin gerekli hassasiyeti göstereceği ve sağduyulu şekilde karar alacağına inancımız tamdır. İlçe başkanları olarak bizler il yönetimi içerisinden seçilecek il başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizin, tümüyle yanındayız. Örgüt iradesinin üzerindeki hiçbir gücü kabul etmiyoruz.2023 yılının ülkemiz ve dünyaya hak-adalet-eşitlik -özgürlük – sağlık ve huzur getirmesini diliyoruz. Kocaeli CHP birbiriyle kol kola yürümekten şevk duyan ilçe başkanlarıyla iktidar olacak ve bizler 2023’te ülkeyi aydınlık bir geleceğe ulaştırmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz.” şeklinde tamamladı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑