Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

CHP’li vekillerden cezaevi eylemine destek

Eski milletvekili Mahmut Alınak’ın, Kocaeli Kandıra F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi önünde başlattığı çadırlı eyleme CHP Milletvekilleri Veli Ağababa ve Dr. Muharrem Işık’ta destek verdi.

29 Ekim 2013 Saat: 17:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.807 kez okunmuştur

CHP’li vekillerden cezaevi eylemine destek
CHP’li vekillerden cezaevi eylemine destek
CHP Cezaevleri Komisyonu üyeleri Malatya Milletvekili Veli Ağababa ve Erzincan Milletvekili Dr. Muharrem Işık, Kandıra F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi önünde çadır kurarak cezaevi sistemine ve tutukluların karşılaştığı olumsuz koşullara karşı eylem yapan eski DEP Milletvekili Mahmut Alınak’ı ziyaret ettiler. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağababa, Alınak’a üyesi olduğu CHP Cezaevi Komisyonu’nun cezaevleri hakkında hazırladığı raporu takdim ederek kendisine eyleminde sonuna kadar yanında olduklarını iletti.
CHP Cezaevleri Komisyonu ve İnsan Hakları Komisyonu üyesi Ağababa, “Türkiye’nin en yakıcı sorunlarından biri olan cezaevleri gerçeğini ülke gündemine taşıma için burada eylem yapan ve cezaevlerini de çokça ziyaret etmiş Sayın Mahmut Alınak’a çokça teşekkür ediyorum” diye konuştu. Açıklamanın ardından, CHP Cezaevleri Komisyonu üyeleri Malatya Milletvekili Veli Ağababa ve Erzincan Milletvekili Dr. Muharrem Işık eski Milletvekili Alınak’ın çadırı önünde cezaevleri koşulları hakkında sohbet ettiler.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑