Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

CHP Kurultay’ında Kocaeli’nden 32 isim oy kullanacak

CHP'nin, 38. Olağan Kurultay'ı, 4-5 Kasım tarihlerinde Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek Kurultayda ilimizden 32 isim oy kullanacak

4 Kasım 2023 Saat: 08:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 677 kez okunmuştur

CHP Kurultay’ında Kocaeli’nden 32 isim oy kullanacak
CHP Kurultay’ında Kocaeli’nden 32 isim oy kullanacak

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) 38. Olağan Kurultayı 4-5 Kasım tarihlerinde Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Divan başkanlığını Ekrem İmamoğlu'nun yapacağı kurultayın ilk günü genel başkan, ikinci günü Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimi yapılacak.

Kurultayda, 1368 kurultay delegesi yeni genel başkanı ve PM üyelerini belirleyecek. CHP Genel Başkanlığına aday olabilmek için 65, Parti Meclisi üyeliğine aday olabilmek için de 10 delegenin imzası gerekecek.

SLOGAN ‘DEMOKRASİ VE BİRLİK KURULTAYI’
CHP'nin hafta sonu gerçekleştirilecek kurultayında slogan da belirlendi. Buna göre, kurultayın sloganı "İkinci yüzyılda demokrasi ve birlik kurultayı" olacak.

KOCAELİ’NDEN 32 İSİM OY KULLANACAK
1370 delegenin oy kullanma hakkı bulunan kongrede genel başkan adayları en az yüzde 5 oranında imza toplayarak aday olabilecek. CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Yıldızlı, Mühip Kanko ve Nail Çiler de Kılıçdaroğlu için imza vererek taraflarını belli etmişti. Kocaeli’den 28 seçilmiş delege, 3 milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Tarhan’ın oyu ile birlikte 32 delege oy kullanmış olacak.

KOCAELİ’NİN KURULTAY DELEGELERİ
Tahsin Tarhan, Harun Yıldızlı, Mühip Kanko, Nail Çiler, Anıl Acurman, Haydar Akar, Anıl Aksu, Tolga Papakçı, Mete Aydın, Batuhan Bayındır, Hasan Bayrak, Atasoy Bilgin, Kasım Cengiz, Yaşar Çelik, Erdoğan Demircan, Binali Eniş, Serkan Açıkgöz, Yaprak Fidancı, Sema Güven, Mine İşeri, Salih Zeki Karakadılar, Dilesen Karataş, Naim Keskin, Özkan Koçak, Gökhan Orhan, Hüseyin Cihan Özaltan, Bülent Sarı, Hilmiye Selçuk, Alparslan Seymen, Gülseren Solmaz Altunal, Bekir Tat, Servet Turan.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑