Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP Kocaeli, milletvekili aday adaylarını tanıttı!

CHP Kocaeli 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı tanıtım programı Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Programda 66 aday adayı tanıtılırken aday adayları toplu fotoğraf verdi.

3 Nisan 2023 Saat: 15:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 966 kez okunmuştur

CHP Kocaeli, milletvekili aday adaylarını tanıttı!
CHP Kocaeli, milletvekili aday adaylarını tanıttı!

CHP Kocaeli 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı tanıtım programı, Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Programda İl Başkanı Bülent Sarı konuşma gerçekleştirerek aday adaylarını cesaretlerinden dolayı tebrik etti. Sarı’nın konuşmasının ardından CHP Kocaeli 66 milletvekili aday adayının özgeçmişleri okunarak ve adaylar sahneye çıkarak katılanları selamladı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından aday adayları tanıtım programı tamamlandı. CHP’de 66 milletvekilinin 14’ü kadın, 52’si erkek adaydan oluştu. Nail Çiler tanıtım programı öncesinde vatandaşlardan ve partililer tarafından yoğun ilgi gördü. Nail Çiler salona alkışlarla girerken kendisini destekleyenlerle fotoğraf çektirdi.

SANDIK GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Tanıtım programında konuşan Kocaeli İl SKM Başkanı Nazım Gençtürk şunları söyledi: “Yarından itibaren tüm aday adaylarımızı 12 ilde de saha çalışmalarına başlıyoruz. Sandık güvenliği ile ilgili de tüm tedbirlerimizi alıyoruz. Her bir okula bir okul sorumlusu ve her mahalleye bir avukat takdim ediyoruz Daha önceki seçimlerde olmadığı kadar da gönüllülerimiz var. Akın akın geliyorlar. Herkesi sandıkların başına çağırıyoruz. Bu saatten sonra trafoya giren kedi değil rehavete kapılmamız seçimleri kaybettirir.

BAŞLIYORUZ SIRADAN BİR SLOGAN DEĞİL
CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ‘Başlıyoruz’ demişti. Bu başlıyoruz sıradan bir slogan değil. Demokrasiyi arzulayan, adalete susamız milyonlarca yurttaşımızın arzularıyla başlıyoruz. Gelecekleri çalınan gençlerin umuduyla başlıyoruz, Soma’da tekmelenen madencinin haklı öfkesini içimizde taşıyarak başlıyoruz. Depremdeki atılan yardım çığlıkları ile başlıyoruz, dostlarımızla birlikte Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için başlıyoruz.”

SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ
Nazım Gençtürk’ün ardından konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “20 yıllık karanlığı sonlandıracağımız günleri hep birlikte emin adımlarla yürüyoruz. 14 Mayıs ülkemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız için önemli bir süreç. Umudu hep birlikte büyütüyoruz. Bizi birbirimizden aldığımız destek güçlendiriyor. Kocaeli’den yola çıkan 66 milletvekili aday adaylarını gösterdikleri cesaretten dolayı kutluyorum. Ülkemizin çıkarları halkımızın menfaatleri doğrultusunda bir araya geldiği bu süreçte hepimiz kol kola yürüyeceğiz. Bu asla bir liste yarışı değil. Bu bizim tek adam saltanatıyla mücadelede sona geldiğimiz mücadelemizin başlangıcıdır. Sana söz güzel kardeşim, bu topraklara baharı yeniden hep birlikte getireceğiz. Sözümüzü tutacağız."

CHP KOCAELİ 66 MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI
Ali Yapa, Arzu Durulmuş, Arzu Türkkal Enç, Asude Fırat Özkan, Atilla Gökçe, Bahar Gültekin Candemir, Başar Değer, Belkıza İlter, Berna Çetin, Beyhan Korkmaz, Bozkurt Uslu, Bülent Yıldız, Caner Arduç, Cuma Karavar, Cumhur Karakadılar, Cumhur Cevdet Kesemenli, Doğan Ergön, Erkan Çakar, Fahri Örengül, Fesih Duru, Fügen Avdan, Hasan Naz, Hasan Ali Hamarat, Hurşit Güneş, Hülya Güreli Yolcubal, İsmail Doğan, İsmail Sancak, İsmail Utku Kılıç, İsmet İşeri, Kardelen Beytaş, Kemal Nişancı, Kıvanç Özaslan, Korkmaz Özdemir, Mahmut Cengiz Sarıbay, Mehmet Tamer Solakoğlu, Mehmet Ümit Küçükkaya, Mehtap Memiş, Muharrem Eskiyapan, Murat Kaki, Mustafa Anaç, Mühip Kanko, Müzeyyen Topçu Tan, Nail Çiler, Nihat Değer, Nizamettin Erdem, Nuray Birinci, Ömer Faruk Başaran, Özgür Çelik, Özgür Yıldızlı, Recep Dursun, Sait Aydın, Savaş Çetin, Selman Kösali, Selman Yıldırım, Sevgi Özel Gürlü, Songül Kaya, Tahsin Tarhan, Taşkın Çağatay Yamen, Tekin Uygur, Turan Şahin, Tülin Keçeci Güngör, Ufuk Saka, Veli Beyaztaş, Yakup Törk, Yavuz Erkal, Yılmaz Yazgan.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑