Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP Kandıra ve Başiskele’nin durumu ne olacak?

Belediye başkanlığı aday adaylık başvurularının sona erdiği CHP’de durumu belirsiz olan Kandıra ve Başiskele, ne olacak. CHP İl Başkanı Sarı, "Şuanda ittifak ile ilgili görüşlerimiz yok ama işbirliği de yapabiliriz oralarda görüştüğümüz aday adayları

6 Aralık 2023 Saat: 17:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 783 kez okunmuştur

CHP Kandıra ve Başiskele’nin durumu ne olacak?
CHP Kandıra ve Başiskele’nin durumu ne olacak?

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ana muhalefet partisi CHP'de hareketlilik devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları 5 Aralık Salı 17.00 itibariyle tamamlandı. 21 Kasım'dan itibaren seçim sürecine başlayan ve Genel Merkez tarafından uzatılan aday adaylığı başvuru süreci 5 Aralık'ta sona erdi. CHP İl Başkanı Bülent Sarı, aday çıkmayan ilçelerde ittifak söz konusu olmadığını fakat görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

"FATMA BAŞKANIN SÜRECİ FARKLI İŞLİYOR"
Sarı, mevcut İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in aday olmaması ile ilgili, "Fatma Başkanımız mevcut belediye başkanı olduğu için onu farklı değerlendiriyoruz. Başkanımız için memnuniyet anketi yapılıyor ve ondan sonraki süreç işleyecek. Mevcut belediye başkanlığına uygulanan yöntem farklı oluyor. Başkanımız daha sonra da müracaatta bulunabilir" dedi.

"İTTİFAK DÜŞÜNMÜYORUZ"
Seçim hakkında konuşan Sarı: "Bizim hedefimiz Büyükşehir Belediyesi partimiz için hayırlısı olsun. Genel merkezimizden gelecek aday adaylıklarını bekliyoruz. İnşallah Kocaeli'de Büyükşehir’i partimize kazandıracağız. Kandıra ve Başiskele'de aday çıkmaması ile ilgili ittifak söz konusu olacak mı sorusuna yanıt veren Başkan Bülent Sarı: "Şuanda ittifak ile ilgili görüşlerimiz yok ama işbirliği de yapabiliriz oralarda görüştüğümüz aday adaylarımız var" dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑