Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

CHP İl Başkanı Bülent Sarı: “İlk turda salladık, ikinci turda kazanacağız”

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ikinci tur seçimi ile ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Bülent Sarı, “İlk turda salladık, ikinci turda kazanacağız” dedi

27 Mayıs 2023 Saat: 15:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 405 kez okunmuştur

CHP İl Başkanı Bülent Sarı: “İlk turda salladık, ikinci turda kazanacağız”
CHP İl Başkanı Bülent Sarı: “İlk turda salladık, ikinci turda kazanacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ikinci turu öncesinde bir açıklama gerçekleştirdi.

Başkan Sarı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “ Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun propaganda sürecini karalamak, engellemek isteyenlere karşı asla taviz vermedik. Türlü kara propagandalarla, engellemelerle, hukuk tanımayanların baskısıyla karşı karşıya kaldığımız ikinci tur sürecinin sonuna geldik.

İzmit’in göbeğinde bile halkı birbirine kırdıracak provokasyonlardan geri atmayanlara karşı günlerce mücadele ettik. Sağduyunun, adalete olan güvenin öncüsü olduk. Hiçbir taşkınlığa mahal bırakmadan hukuk çerçevesinde seçim çalışmalarında Yüksek Seçim Kurulu tarafından bizlere tanınan haklarla hareket ettik. Bütün enerjimizi bizi kavgaya çekerek harcamak isteyenlere karşı geri adım atmadık.

Millet İttifakı partileri olarak büyük bir özveri ile sandık güvenliği çalışmalarımızı tamamladık. Ortaklaşmanın, sağ duyunun, nezaket dilinin öncüsü olduk. Sandık güvenliğinde görev almak isteyen binlerce vatandaşımız ve görevlilerimiz ile halkın iktidarını kurmaya hazırız. Tüm vatandaşlarımızı seçim günü oy kullandıkları sandıklarda bulunmaya bir kez daha davet ediyorum. İlk turda salladık, ikinci turda kazanacağız.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑