Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP Genel Başkanı, Büyükakın'a teşekkür etti

Hatay'a giden, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin depremzedeler için kurduğu sahra hastanesini ziyaret eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu, Yavaş ve CHP'li başkanlar yanında olduğu halde Büyükakın'a teşekkür etti

23 Şubat 2023 Saat: 09:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.223 kez okunmuştur

CHP Genel Başkanı, Büyükakına teşekkür etti
CHP Genel Başkanı, Büyükakın'a teşekkür etti

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma sebep olan asrın felaketinin ardından depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor.

54 YATAKLI KONTEYNER HASTANE
Depremin hemen ardından Hatay’da koordinasyonu sağlamak için görevlendirilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın duyurduğu Hatay’da 54 yataklı bir konteyner hastane ve 450 konteynerlik bir mahallenin inşası devam ederken bugün flaş bir gelişme yaşandı.

BÜYÜKAKIN'DAN BİLGİ ALDI
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Hatay’da inşa ettiği ameliyat yapabilen 54 yataklı hastane ve 450 konteynerlik mahallesini ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ DA YANINDAYDI
Kılıçdaroğlu’nun teşekkür ettiği sırada yanında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın olması da dikkatlerden kaçmadı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑