Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP’de milletvekilliği istifası için son bir hafta

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli örgütlerinde milletvekili adayı olmak isteyenler için son tarih olan 26 Aralık tarihine bir haftalık süre kalırken, örgütlerde henüz istifa yaşanmadı. Önümüzdeki günlerde istifa sürecinin hızlanması bekleniyor.

21 Aralık 2022 Saat: 07:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 745 kez okunmuştur

CHP’de milletvekilliği istifası için son bir hafta
CHP’de milletvekilliği istifası için son bir hafta

21 Kasım Pazartesi akşamı toplanan CHP Merkez Yürütme Kurulu 2023 yılı içinde yapılacak genel seçimde milletvekili adayı olmak isteyenlerin 5-26 Aralık tarihleri arasında istifalarını vermesini istemişti. İstifa süreci 5 Aralık tarihi itibariyle başladı, fakat CHP Kocaeli Örgütlerinde milletvekilliği için henüz bir istifa yaşanmadı. İstifa için son tarih olan 26 Aralık tarihine bir haftalık süre kalmasıyla partide hareketli günler yaşanması bekleniyor.

KİMLER AYRILACAK, MERAK EDİLİYOR
CHP’de istifa edip etmeyeceği merak edilen isimler arasının başında CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı yer alıyor. Gerçekleştirdiği basın açıklamasında milletvekili adaylığı sorusuna “Genel başkanımız gel derse gideriz kal derse kalırız” sözleri ile cevap veren Yıldızlı’nın istifa sürecinin son tarihi olan 26 Aralık tarihine kadar kararını vermesi bekleniyor. Yıldızlı dışında, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular’ın da milletvekilliği için istifa edip etmeyeceği merak ediliyor. CHP’de istifa listesine son dakikada sürpriz isimlerin eklenebileceği de konuşuluyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑