Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

CHP Büyükşehir Adayı Bilgin: Her bir vatandaşımın derdi benim derdimdir

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, seçim çalışmaları kapsamında Kandıra’da vatandaşlarla bir araya geldi.

27 Mart 2024 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 451 kez okunmuştur

CHP Büyükşehir Adayı Bilgin: Her bir vatandaşımın derdi benim derdimdir
CHP Büyükşehir Adayı Bilgin: Her bir vatandaşımın derdi benim derdimdir

Yerel seçim tarihi yaklaştıkça CHP Kocaeli’de heyecan giderek yükseliyor. Kocaeli Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirmek için gerek medya yoluyla, gerek bizzat sahada bulunarak yoğun bir şekilde çalışıyor. CHP Kocaeli Milletvekilleri, CHP il ve ilçe yöneticileri de bu yoğun tempoda Bilgin’i bir an olsun yalnız bırakmıyorlar. Bilgin, seçim çalışmaları kapsamında Kandıra’da vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Büyükşehir Adayı Bilgin Kandıra’da esnafın sorunlarını, talep ve önerilerini dinledi. Esnafının yoğun ilgisi ile karşılaşan CHP'liler projelerinden bahsederek 31 Mart için destek istedi.

CHP Kandıra SKM'nin organize ettiği Kandıra programına; CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko ve Harun Yıldızlı, Kandıra Belediye Başkan Adayı Serkan Açıkgöz ve Kandıra İlçe Başkanı Alper Görgün ile Kandıra esnafını ziyaret etti. Esnafa yönelik mesaj veren Bilgin; “’Esnafımızın şehrimizin kalkınmasında önemli rol oynadıklarını biliyor ve görüyorum. Her zaman yanlarında olduğumuzu gösterecek ve destek olmaya devam edeceğiz. Kandıra’daki her bir vatandaşımın derdi benim derdimdir. Sizlerin mutluluğu ve refahı için elimden gelen her şeyi yapacağım!” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑