Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Çete operasyonunda 4 kişi tutuklandı

İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından düzenlenen operasyonla tefecilik, darp, cebir, tehdit ve cinayet suçlarını işlediği tespit edilen bir çeteyi çökertti. Gözaltına alınan 6 kişiden 4’ü tutuklandı.

30 Kasım 2012 Saat: 17:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.123 kez okunmuştur

Çete operasyonunda 4 kişi tutuklandı
Çete operasyonunda 4 kişi tutuklandı
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kandıra ve Sakarya’da düzenlenen operasyonlarda bir suç örgütü çökertildi. Alınan bilgiye göre liderliğini Ş.C. isimli şahsın yaptığı Kandıra ve Sakarya’da faaliyet gösteren suç örgütünün, haksız kazanç elde etmek amacıyla örgüt kurma, tehdit, cebir ve tefecilik suçlarının işlendiği tespit edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri suç örgütüne yönelik Kandıra ve Sapanca’da eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda 6 kişi gözaltına alındı.
4 kişi tutuklandı Yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 14 adet muhtelif çapta tabanca mühimmatı, 134 gram esrar maddesi, bol miktarda senet, 4 adet borçlu listesi, 2 adet tapu senedi ele geçirildi. Çetenin 26 Kasım tarihinde örgüt elemanları arasında maddi anlaşmazlık nedeniyle çıkan tartışma sonucunda S.C.’nin diğer örgüt elemanı Sercan Cebeci (30) isimli şahsı tabanca ile ateş etmek suretiyle öldürdüğü tespit edildi. Adliyeye sevk edilen 6 kişiden Serkan E. Turgut G., Gökhan C. ve Murat D. Tutuklanarak cezaevine gönderildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑