Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Çelik; Şeytanın bacağını değil parmağını kırdım

DP Kandıra Belediye Başkan adayı olan Olcay Çelik, kaynarca yakınlarında geçirdiği kaza sonrası İzmit Seka Devlet Hastanesinde ameliyat oldu.

11 Mayıs 2009 Saat: 20:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.323 kez okunmuştur

Çelik; Şeytanın bacağını değil parmağını kırdım
Çelik; Şeytanın bacağını değil parmağını kırdım

DP Kandıra Belediye Başkan adayı olan Olcay Çelik, kaynarca yakınlarında geçirdiği kaza sonrası İzmit Seka Devlet Hastanesinde ameliyat oldu.

 

Bilindiği gibi Çelik seçime iki ay kala ciddi bir çıkış yapmış ve seçimin favori ismi haline gelmişti. Hem AKP’li küskünlerin hem de CHP’li küskünlerin çevresinde toplandığı Çelik, partisinin oylarını 65 arttırmasına rağmen, ancak 3. olabilmişti.

 

Ancak Çelik cephesinde bu hafta önemli bir gelişme daha oldu. Kaynarca yakınlarında kaza geçiren Olcay Çelik’in ayak parmakları kırıldı. Çelik yazının başında da belirttiğim gibi İzmit Seka Devlet Hastanesinde ameliyat oldu.

Ayak parmaklarında meydana gelen hasar, başarılı bir operasyon sonrası alçıya alınarak giderildi. Özel bir oda da dinlenen Olcay Çelik, eşi ile birlikte çok sayıda gelen ziyaretçisini de kabul ediyor.

 

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Recep Yıldız, Erdal Baykara, Salih Horos, Günay Gülcü, A.Cemal Gürcan, Ahsen Okyar, Veysel Çavdar ve Dr. İsmail Çapçı’da Olcay Çelik’i hastane de ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini sunan Recep Yıldız’a teşekkür eden Olcay Çelik; “Seçimlerde şeytanın bacağını kırarak ipi göğüsleyemedik ama kaza da parmağımızı kırmada başarı gösterdik. Şakası bir yana Allah hepimizi kazadan beladan korusun. Ameliyatım başarılı geçti. Bu gün yarın taburcu olarak Kandıra’da evimde dinlenmeye devam edeceğim. Çok sayı da gelen ziyaretçilerime ve tedavimde büyük emek harcayan doktor ve hastane personeline teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑