Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Çaldılar, satmaya giderken yakalandılar

5 kişilik grup Kocakaymaz Köyü Kayıplar Mahallesi’nde iki evi soydu. Bununla yetinmeyen zanlılar kapı önündeki aracın parçalarını da çaldılar. Satmaya giderken jandarma tarafından kıs kıvrak yakalandılar.

5 Haziran 2013 Saat: 17:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.393 kez okunmuştur

Çaldılar, satmaya giderken yakalandılar
Çaldılar, satmaya giderken yakalandılar
Kandıra merkez ve köylerinde yaşanan hırsızlık olaylarına polis ve jandarma göz açtırmıyor. Hırsızlar çalıyor, polis ve jandarma gün geçmeden yakalıyor. Cezaların caydırıcı olmaması hırsızların iştahını kabartıyor. Önceki gece bir grup hırsız zanlısı Kandıra’nın Kayıplar Köyü’nü seçti. Gece yarısı Musa Ağaç ve Muzaffer Ataş’ın evini soyan hırsız zanlıları, kapı önündeki aracın bazı parçalarını da sökerek çaldılar.
Sabah saatlerinde Ataş ve Ağaç ailesi, evlerinin soyulduğunu anlayınca şaşkınlık içinde jandarmadan yardım istedi. Olay yerine gelen ekip tüm ipuçlarını değerlendirerek, hırsız zanlılarının peşine düştü. Önceki gün çaldıkları malzemeleri Sakarya’ya satmaya giderken jandarmanın engeline takıldı. Jandarmanın araç içerisinde arama yapması sonrası hırsız zanlıları yakayı ele verdi. Ataş, ve Ağaç ailesinin evinden çalınan eşyalara el koyan jandarma ekipleri 5 zanlıyı da gözaltına aldı.
Gözaltına alınan Aytekin O., Sezer D., Resul O. Ç.D., Ş.O., Kandıra Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. Mahkeme tarafından Aytekin O., Sezer D., Resul O. tutuklanırken, Ç.D, Ş.O tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Çalınan eşyalar Ataş ve Ağaç ailesine teslim edildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑