Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Büyükşehir bisiktletleri dağıtıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orta Öğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı’nda başarı gösteren öğrencilere bisikletlerini dağıtmaya bugün başlıyo...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.526 kez okunmuştur

Büyükşehir bisiktletleri dağıtıyor
Büyükşehir bisiktletleri dağıtıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orta Öğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı’nda başarı gösteren öğrencilere bisikletlerini dağıtmaya bugün başlıyor.

 

İl genelinde başarılı olan 300 öğrenciye bisiklet dağıtacak olan Büyükşehir Belediyesi, bugün Seka Park Spor Tesisleri’nde saat 14.00’te yapacağı törenle, İzmit Merkez, Kandıra, Gölcük ve Karamürsel’de başarılı olan 140 öğrenciye bisikletlerini dağıtacak.

 

SALI GÜNÜ SEKA PARK’TA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 3. kez OKS’de başarılı olan öğrencilere 300 bisiklet daha dağıtıyor. İzmitle birlikte 7 ilçede dağıtılacak bisikletler, salı, çarşamba ve perşembe günü yapılacak törenlerle sahiplerine teslim edilecek. Bugün Seka Park Çimhalı Tesisleri arkasında bulunan Spor Tesisleri’nde yapılacak tören saat 14.00’te başlayacak. Törende İzmit Merkezden 9, Kandıra’dan 10, Karamürsel’den 10 ve Gölcük’ten 25 olmak üzere toplam 140 öğrenciye bisiklet verilecek.

                        

ÇARŞAMBA GÜNÜ KÖRFEZ’DE

OKS sınavında dereceye girmeyi başaran Körfez ve Derincile öğrenciler bisikletlerine, Çarşamba günü saat 14.00’te Körfez’de bulunan Petkim Çok Amaçlı Salon’da yapılacak törenle kavuşacak. Körfez’den 25, Derince’den 20 öğrenci bisiklet almaya hak kazandı.

 

PERŞEMBE GEBZE’DE

İlçelerde sınava giren öğrenci kat sayısıyla orantılı olarak yapılan bisiklet dağıtımında, Gebze’de başarılı olan 115 öğrenciye verilecek. Gebzeli öğrenciler 21 Ağustos Perşembe günü saat 14.00’te Gebze Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak törenle, Büyükşehirli yetkililerden bisikletlerini teslim alacak.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑