Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın AK Parti ilçe başkanlarını ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Gölcük, Kandıra ve İzmit İlçe Başkanlıklarını makamında ağırladı. Buluşmada konuşan Başkan Büyükakın, “Bizim için milletimize hizmetkârlık yapmak en büyük şeref payesidir” dedi.

19 Ekim 2023 Saat: 08:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 658 kez okunmuştur

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın AK Parti ilçe başkanlarını ağırladı
Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın AK Parti ilçe başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz ile AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar ve yeni yönetimlerini makamında ayrı ayrı konuk etti. Yeni ilçe başkanlarına ve yönetimlerine başarılar dileyen Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları başta olmak üzere ulusal ve uluslararası konular üzerine de değerlendirmeler yaptı.

GELECEĞİN MİMARLARISINIZ
“Teşkilatlar olarak kardeşliğimizi her zamankinden daha çok sağlam tutmalıyız” diyen Başkan Büyükakın, “ Bu kadim davada görev yapan her bir kardeşimiz, kendisini geleceğin mimarları olarak görmelidir. AK Parti'nin temel değerlerine sıkı sıkı bağlı bağlı teşkilatlarımız, daha iyi bir yarın için çalıştığını yakinen biliyorum.

GÜZEL İŞLERE İMZA ATIYORUZ
Dayanışma ve inançla, bunun yanında daha fazla gayretle çok güzel işlere birlikte imza atıyoruz, atmaya da devam edeceğiz. Şunu da söylemek gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın başarısı için yıllardır dua edenler ve ter dökenler var. Hepsinden bir kez daha Allah razı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.

EN BÜYÜK ŞEREF PAYESİDİR
“Kadınından gencine kadar tüm kademelerde görev yapan tüm teşkilatlarımızdan Allah razı olsun” diyen Başkan Büyükakın, “Sizler gayret ediyor, çok çalışıyorsunuz. Bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın da her fırsatta dile getirdiği daha güçlü Türkiye'yi inşa etme sözüne Kocaeli’den destek vermek bizim en önemli görevlerimiz arasında. Bizim için milletimize hizmetkârlık yapmak en büyük şeref payesidir” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑