Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Büyükakın ve Ellibeş'ten MHP'ye ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt'u ziyaret etti.

14 Ekim 2021 Saat: 00:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 736 kez okunmuştur

Büyükakın ve Ellibeşten MHPye ziyaret
Büyükakın ve Ellibeş'ten MHP'ye ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tahir Büyükakın ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhur İttifak’ı ortaklarını ziyaret etti. Büyükakın ve Ellibeş’in BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya ile başlayan ziyaretleri MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ile son buldu.

ŞEHRİMİZ ŞANTİYEYE DÖNDÜ

Ziyarette konuşan ilk olarak MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “ Sayın Büyükakın ve Ellibeş ziyaretleri ile bizi mutlu etti. Şehrimiz adeta şantiyeye döndü. Kentimizin her yerinde alt ve üst yapılarda çalışma var. Belediye başkanımız büyük bir mücadele veriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kocaeli'de Cumhur İttifakı devam edecek.

EN GÜÇLÜ BİRLİKTELİK KOCAELİ'DE

Kurt’un ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Cumhur İttifakı birlikteliği sıradan bir birliktelik değil. Hedeflerimiz ortada. Milletimiz adına bir kader birliği yaptık. Cumhur İttifakının en güçlü birlikteliğini Kocaeli’de sergiliyoruz. Sandıklar önümüze geldiğinde herkes ittifakın gücünü görecek” dedi

MHP KOCAELİ İL BAŞKANLIĞI ZOR BİR GÖREV

Ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Yunus Emre Kurt’a tekrar hayırlı olsun demek istedik. Zor bir görev aldı. MHP'nin Kocaeli İl Başkanlığını yapmak gerçekten zor bir görev. Hayırlı hizmetler yapmak nasip olsun. Bu birliktelik tesadüf değil. Bir dava için bir araya gelen insanların oluşturduğu bir birliktelik. Bir taraftan mavi vatan iddiamız ile ilgili söylemler ifade ediliyor. Öbür taraftan bir başkası çıkıp KHK ile görevden uzaklaştırıları geri getireceğiz deme gafletinde bulunuyor.

BUNA İZİN VERMEYİZ

Terör örgütünün mensuplarının uzaklaştırılmış olanların göreve iade edileceğinin söylenmesi ne anlama gelmektedir. Son dönemde memleketimizin başına örülmek istenen çoraplar ortada. Devletin bölünmez bütünlüğüne kastetmiş bazı gruplar vatanımızı karıştırmaya çalışıyor. Buna izin veremeyiz. Cumhur İttifakı birlikteliği aslında milletin 1000 yıllık şuurunun bir birlikteliği. Bu birliktelik inşallah bundan sonra aynı güçte artarak devam edecek. 2023 seçimlerine de aynı güçle gideceğiz. Milletimiz, bu birlikteliğin ne anlama geldiğini çok iyi biliyor” dedi.

SADECE TESADÜF

Sabah saatlerinde muhalif partiye mensup 5 il başkanın toplantısı ile bu ziyaretlerin arasındaki bağ var mı sorusuna yanıt veren Büyükakın, “Biz herhangi bir karşı etkinlik şeklinde bu ziyareti yapmadık. BBP ve MHP ziyaretlerini çok önceden belirlemiştik. Sadece tesadüf oldu. Aynı soruyu sabah saatlerinde toplanan diğer il başkanlarına da sorun. Belki onlar bize karşı etkinlik yapmıştır” şeklinde konuştu

ADAYIMIZ BÜYÜKAKIN

Partisine yapılan Büyükakın ve Ellibeş ziyaretinde konuşan BBP İl Başkanı Remzi Kaya ise,"Hem il başkanına hem de Tahir Başkan’a hoş geldiniz diyorum. Kendilerini ağırlamaktan onur duyduk. Rabbim izin verirse 2023 seçimlerinde de Cumhur İttifakı’nın adayı kendisi olacak. Aynı yolda istikamette hedefimizi sürdüreceğiz" dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑