Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Büyükakın lunaparkı açtı! Çocuklar doyasıya eğlendi

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın karne hediyesi olarak öğrencilere İzmit Fuarı içerisinde bulunan Park Lunasan’ı açtı. Çeşitli oyuncaklara binen öğrenciler gönüllerince eğlendi

3 Temmuz 2021 Saat: 05:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.088 kez okunmuştur

Büyükakın lunaparkı açtı! Çocuklar doyasıya eğlendi
Büyükakın lunaparkı açtı! Çocuklar doyasıya eğlendi

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, kent merkezinde ve ilçelerde tatile giren Bilgievleri ve Akademi Lisedeki ilköğretim ve lise öğrencileri ile Kocaeli’deki tüm öğrencilere karne hediyesi olarak 13.30-19.00 saatleri arasında Kocaeli Fuar içindeki Lunapark oyuncaklarını kullanıma açtı. Lunaparktaki dönme dolap, tren, helikopter, çarpışan otolar ve uçağa binen öğrenciler gönüllerince eğlendi. Program öncesi düzenlenen törende ise “Aklınla 1000 Yaşa Zeka Oyunları” yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

“EĞLENMENİZİ İSTİYORUZ”
Program öncesi gerçekleştirilen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çocuklarımızı, gençlerimizi çok önemsiyor ve yatırımlarımızı sizin için yapıyoruz. Pandeminin izlerini bir nebzede olsa silmek istiyoruz. Çocuklarımızın yüzünüz gülsün istiyoruz. Evde geçirdiğiniz günlerin ardından burada biraz olsun arkadaşlarınızla hasret giderip, eğlenmenizi bekliyoruz.” dedi.

ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
Aklınla 1000 Yaşa Yarışmasında Doktor Ferdi Koçak İlkokulu öğrencisi Metehan Savaş birinci, Eşref Uslu İlkokulu öğrencisi Eymen Gülen, Yuvacık Aydınkent İlkokulu öğrencisi Sahra Deniz Şentürk üçüncü, Yuvacık Aydınkent İlkokulu öğrencisi Furkan Karagöz dördüncü, Çenesuyu İlkokulu öğrencisi Feyza Semiz beşinci, Özel Gebze Hisar İlkokulu öğrencisi Belma Erol altıncı, Özel Sınav Koleji Şahin İlkokulu öğrencisi Şükrü Onur Dağdelen yedinci, Donanma İlkokulu Öğrencisi Mert Doğan sekizinci, Eşme İlkokulu öğrencisi Meral Yılmaz dokuzuncu, 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Zeynep Mutlu onuncu oldu. Öğrencilere Büyükakın tek tek ödüllerini verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑