Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Büyükakın’ı rekor oyla seçtirmeye var mısınız?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin bugün gerçekleştirilecek toplu iş sözleşmesi imza protokolü öncesinde işçiler adeta salona akın etti. Alınacak ek zammı merak eden işçiler, büyük bir coşku ile kutlamalara başladı bile

16 Şubat 2024 Saat: 01:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 356 kez okunmuştur

Büyükakın’ı rekor oyla seçtirmeye var mısınız?
Büyükakın’ı rekor oyla seçtirmeye var mısınız?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yaklaşık 10 bin işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi imza protokolü bugün gerçekleştiriliyor. Bilindiği üzere, asgari ücret zammı ve yıl sonu enflasyon oranlarının açıklanmasının ardından sendikalar belediye işçilerine ek zam alınması için görüşmelere başlamıştı. İşte bu kapsamda, ilçe belediyelerinde yüzde 49,25 oranında ek zam onaylanırken Büyükşehir işçisinin alacağı ek zam ise henüz belirlenmemişti.

EK PROTOKOLÜ BEKLİYORLAR
Geçtiğimiz yıl imzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında bu yıl, 6 aylık enflasyon oranında (yüzde 37.517 zam alacak olan işçiler, maaşlarına uygulanacak ek zam için, sendikanın belediye ile imzalayacağı ek protokolü bekliyor. İşte bu kapsamda, ilçe belediyelerinde imzalanan yüzde 49’luk zammın üzerine ek zam uygulanmasını isteyen belediye işçileri, bugün Antikkapı Restoran’da gerçekleştirilecek ek protokol töreni öncesinde adeta akın akın salona doluştu.

ANLAMI VE DEĞERİ BÜYÜK
Deyim yerindeyse mahşeri bir kalabalığın oluştuğu ek protokol toplantısında konuşan Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, şunları söyledi:
“Bugün işçi kardeşlerimizin ekonomik gücünü artırmak adına imzaladığımız ek protokolü duyurmak için aranızdayız. Bu salona baktığımda işçi kardeşlerimin mutluluğunu8 görüyorum, bu salonda insanların huzur ve refahı için çalışan, önce emek diyen, yazın sıcağında kışın soğuğundan çalışan yağız yüzlü emekçi kardeşlerimi görüyorum.

ÇALIŞTIK; ÇALIŞIYORUZ
Değerli arkadaşlarım, çalışıyoruz, alın teri akıtıyoruz aynı zamanda çalıştığımızın karşılığını almak iradesi gösteriyoruz. Emek olmadan ekmeğin olmayacağını biliyoruz. Bu anlayışla üyelerimize hizmet ediyoruz. Bizler hiç kimseyi ayırt etmeden herkesi kardeş bilerek, her üyemizi kutsal bir emanet görerek çalıştık, çalışıyoruz.

REKOR OYLA SEÇTİRECEĞİZ
Ham olsun bugün burada huzurlu ve güvenli bir şehrin varlığına şahitlik ediyoruz. 31 Mart yerel seçimlerine yaklaşırken isteğimiz ve niyazımız odur ki Tahir Büyükakın başkanımızı bir kez daha Kocaeli Büyükşehir Başkanı seçilmesidir. Şimdi sizlere soruyorum, 31 Mart yerel seçimlerinde Tahir Büyükakın başkanımız Tahir Büyükakın başkanımızı yeni bir rekorla seçtirmeye var mısınız? Hepinizi saygı ve sevgiyle kucaklıyorum, Allah’a emanet olun.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑