Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Büyükakın’dan Kocaeli teşkilatına: Sakın gevşemeyin!

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı seçimin ardından bugün teşkilat mensuplarıyla iftar düzenledi. Başkanı Büyükakın, “Sakın gevşemeyin, mahsun olmayın biz illa ki gerçek olan, hakikat olan millete hizmet etmenin sonunda galip geleceğini ve başarılı olacağ

8 Nisan 2024 Saat: 17:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 518 kez okunmuştur

Büyükakın’dan Kocaeli teşkilatına: Sakın gevşemeyin!
Büyükakın’dan Kocaeli teşkilatına: Sakın gevşemeyin!

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı seçimin ardından bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek iftar programı düzenledi. İftar programına AK Parti Kocaeli Milletvekili Saadettin Hülagü, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Veysel Tipioğlu, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, MKYK üyesi İlyas Şeker, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları katılım sağladı.

BÜYÜKAKIN’DAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Kocaeli teşkilatı Türkiye'nin en önde gelen başarılı teşkilatlarından birisiniz. Allah sizin gibi bir teşkilatı bize nasip ettiği için sonsuz hamdolsun. Sizlerle yol yürüdüğümüzden, sizin gibi çalışma arkadaşlarımız olduğundan feda gönüllülük esasıyla gece gündüz demeden, var gücünüzle çalıştığınız için Allah sizlerden razı olsun. Sağ olun. Var olun.

“HİZMETLER YAPILMADIĞINDA GÖRECEKLER”
Muhalefet 3 tane belediye kazandı diye bayram yapıyor. Biz yine başarıcaz gerçekle sanal belediyecilik arasındaki farkı ilerleyen zamanlarda göreceksiniz. Hizmetler yapılmamaya başlandığında, belediyecilik gönüllere görmek demektir. Hatalarımızı kusurlarımıza bakacağız . Düzelterek gönlünü kaybettiğimiz vatandaşlarımızın gönüllerini alacağız. Yorulmak yok. Tüm Türkiye'nin gözü bizim üzerimizde biz başaracağız. Sadece sakalımızı kestiler. Ama kesilen sakal daha gür çıkar. Bunu da unutmasınlar. Kimse erken sevinmesin. Daha çok zaman var. Daha çok zaman var.

“MEYVE VEREN AĞACI TAŞLARLAR”
Önümüzdeki süreçte kimin ne olduğu görülecek. Bahane üzerine bahane üretilenler iş yapmak yerine laf üretenler bir süre sonra sadece lafla bu işin gitmediğini görecekler. Hep birlikte göreceğiz. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Onlar bizi eleştirsinler Onlar bize laf söylesinler. Biz biliyoruz ki meyve veren ağaç taşlanır, meyve veren. Meyvesi olmayan, dikili ağacı olmayanın neyini eleştireceksiniz? Bizim dikili ağacımız var. Bizim yaptığımız işlerimiz var.

“BÜTÜN GÜNLERİ BİZİM YAPTIKLARIMIZI KONUŞMAKLA GEÇER”
O işlerle ilgili konuşsunlar dursunlar biz yaparız, biz çalışırız. Onlar konuşurlar. Onlar kusur bulurlar. Sadece ve sadece yaptıklarımızı eleştirirler. Bütün günleri de, bütün işleri de bizim yaptıklarımızı konuşmakla, eleştirmekle geçer. Biz Biz teleferik yapmıyoruz diye sorarlar. Hani ne oldu? Teleferik masal oldu derler. Yaptık, buyurun gelin deriz. Ondan sonra da bu da vizyon modeller.

“SAKIN GEVŞEMEYİN”
Neyin vizyon olduğunu, neyin olmadığını, neyin belediyecilik olduğunu, neyin olmadığını, neyin bu halka hizmet olduğunu, neyin olmadığını, vatandaşımız Allah'ın izniyle çok yakın bir gelecekte görecek. Buna zerre kadar şüpheniz olmasın. Bir daha söylüyorum. Sakın üzülmeyin. Sakın gevşemeyin. Sakın. Mahsun olmayın Biz illa ki gerçek olan, hakikat olan millete hizmet etmenin sonunda galip geleceğini ve başarılı olacağını biliyor ve buna böyle inanıyoruz” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑