Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocaklarından Koli Kampanyası

Büyük Birlik Partisi Kandıra İlçe Teşkilatı ve Alperen Ocakları deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Ramazan kolisi kampanyası başlattı

13 Mart 2023 Saat: 09:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 741 kez okunmuştur

Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocaklarından Koli Kampanyası
Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocaklarından Koli Kampanyası

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem sonrasında Büyük Birlik Partisi Kandıra İlçe Başkanı Murat Küçüktecer’in de aralarında bulunduğu, parti ve ocak üyelerinden oluşan 200 kişilik ekip, deprem bölgesinde 20 gün görev yaptıktan sonra ilimize geri döndü. Bölgede koordinasyonu sağlayan partililer, şimdi de bölgeye ulaştırılmak üzere Ramazan kolisi hazırlayacak. Kampanyayı başlatan Büyük Birlik Partisi, 5 bin koli ile bölgeye gitmek istiyor.

Başkan Küçüktecer, "İlk işimiz bölgede enkaz çalışmalarına yardım etmek ve kardeşlerimize yardımcı olmaktır. 17 insanımızı canlı olarak çıkarmayı başardık. 100’ün üzerinde kardeşimizi şehit olarak çıkardık. İki öğünle birlikte 10 bin kase çorba dağıttık. 5 adet Şehit Muhsin Yazıcıoğlu çadır kenti kurduk. Bölgede 20 gün kalarak görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirdik” dedi.

Başkan Küçüktecer, “Bir gıda ve temel ihtiyaç kolisi olmak üzere Ramazan ayı başlamadan 5 gün önce Alperen Ocakları ile beraber bölgeye götürmek istiyoruz. Hazırlanan kolilerin yüzde 25’ini kadın kollarımız ilimizde ve ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine yüzde 75’ini ise deprem bölgesine götüreceğiz. En asgari 5 bin koli ile bölgeye gitmek istiyoruz. Bu kampanyaya yardım etmek isteyenler 0532 063 23 34 numaralı telefonla irtibata geçebilir. Nakit yardım etmek isteyenlere ise en iyi fiyat aldığımız yere yönlendireceğiz. Gitmeden önce bir açıklama daha yapıp ne aşamada olduğumuzu açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑