Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Buruş: Kandıra’ya gençlik merkezi kuracağım

AKP Belediye Başkan aday adayı İsmail Hakkı Buru

1 Kasım 2013 Saat: 16:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.356 kez okunmuştur

Buruş: Kandıra’ya gençlik merkezi kuracağım
Buruş: Kandıra’ya gençlik merkezi kuracağım

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan 789 tesislik spor yatırımlarından yapımı tamamlanan 213 tesisin Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan açılış törenine katıldı. Bu açılış törenine ilimizden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Başkanı Fahrettin Kandemir, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve KASKF yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez, Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık ve 70 e yakın gençlik kolları üyeleri katıldı. Kandıraspor Kulüp Başkanı ve AK Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayı İsmail Hakkı Buruş’ta açılışta hazır bulundu.
SPOR TESİSLERİ VE GENÇLİK MERKEZİ Açılışın ardından aday adaylığı ile ilgili basın açıklaması yapan Buruş; “Sporcular ve gençler artık seçen değil seçilen olması gerekiyor, bu inanç ve azimle yola çıktım.11 yıllık iktidarımız döneminde daha önce hayal edilemeyen spor tesislerine sahip olduk. Sayı olarak öncekilerden iki kat fazla tesis yapıldı. Bu gece 213 tesisin açılmasına tarihe tanıklık şahitlik etmekten mutluluk duyuyorum. İlçemde yeni spor tesislerini, gençlik merkezinin kurulması için gerekli planlamaları yapıp takibini yapacağım.
MAKAMDA OTURMAYACAĞIM Çocuklarımız 10 yaşına gelene kadar bir sporu yapar, bir müzik aletini çalar, bir yabancı dil konuşur halde yetiştirmek en büyük idealim. Kendine inanan yetenekleri olan iri ve diri bir gençlik yetiştirmek istiyorum. Bir olacağız, beraber olacağız, yılmayacağız, çalışacağız. Bu bilgi birikim ve vizyonum var. İnanarak siyaset yapıyorum. Makamda oturan değil çalışan, çalıştıran bir başkan olacağım. Ulaşılmaz olacağım çünkü ben yerinde icraat yapacağım. Hizmeti vatandaşın ayağına götüreceğim, kimsenin belediyeye gelmesine gerek kalmayacak. Kandıralılara hizmetkar olmak için yola çıktım” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑