Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Bu duvar öğrencileri ve öğretmenleri korkutuyor !

Öğretmenler her gün okullarında ki bu çatlağı oturdukları yerden izliyor, farklı İllerde deprem haberi duyunca korkulu anlar yaşıyor.

23 Mayıs 2012 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.210 kez okunmuştur

Bu duvar öğrencileri ve öğretmenleri korkutuyor !
Bu duvar öğrencileri ve öğretmenleri korkutuyor !
Kandıra Seyitaliler Köyüne 1998 yılında yapılan İlk Öğretim Okulunda idari ve öğretmenler odasında 2 yıl önce büyük bir çatlak oluşmuş. Okulun girişinde bulunan idari ve öğretmenler odasının duvarındaki çatlak her geçen gün büyümesi öğrencileri ve öğretmenleri korkutsa da Çaresizlik içersinde bura da eğitimlerini sürdürüyorlar.
Okul aile birliği ve okul idaresi köy muhtarı okullarında ki bu çatlak nedeniyle yetkili kurumlara yazılı ve sözlü olarak önceki yıllar da bildirmişler. Yetkili kurumlar okula gelerek keşifte bulunmuşlar. Çatlağın zemin çökmesinden dolayı olduğunu belirtmişler. Fakat 1 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen okulun bu çatlak duvarı yetkililer tarafından bir türlü onarılmamış. Çatlağın her geçen gün büyümesi ve duvarların dökülmesi sonrasında okul idaresi ve Köy Muhtarı tekrar yetkililere durumu arz etmiş. Seyitaliler Atatürk İlk Öğretim Okulunun duvarı yıkılmadan bu yazın yapılacakmış. 1. sırada bu okulun onarımı olacakmış. Köy Muhtarı Ahmet Balık okul duvarın da oluşan bu çatlağın kimsenin canı yanmadan biran önce onarılmasını istiyor. Balık, “ öğrenciler, Öğretmenler bu çatlak duvarın bütün gün dibinde oturarak bu manzarayı izliyor. Bizlere ve yetkililere de sitem ediyor. Bende sizlerin aracılığıyla yetkililere bu duvar yıkılmadan yapmalarını rica ediyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑