Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Boykot büyüyor. Belediyeler Troy’a geçiyor!

Kocaeli’de İsrail’in Gazze’de işlediği insanlık suçuna yönelik boykotlara bir yenisi daha eklendi. Kocaeli’deki İsrail boykotu katlanarak devam ediyor

10 Kasım 2023 Saat: 09:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.377 kez okunmuştur

Boykot büyüyor. Belediyeler Troy’a geçiyor!
Boykot büyüyor. Belediyeler Troy’a geçiyor!

İsrail’in Gazze’de günlerden bu yana işlediği insanlık suçu, bugün de devam ederken ülkenin her yerinden Filistin’e destek gelirken Kocaeli Büyükşehir, Derince, Körfez, Kartepe, Gölcük, Kandıra ve Başiskele Belediyeleri boykot de boykot kararı almıştı. Bu kapsamda belediyeler, kendi işletmelerinde Coca-Cola ürünlerinin satışını durmuştu.

DARICA BELEDİYESİ GEÇİYOR
Kocaeli’de Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin uyguladığı boykot kampanyası katlanarak devam ediyor. İşletmelerde Coca-Cola ürünlerin satışının durdurulmasının ardından Darıca Belediyesi, ABD ve İsrail menşeli ödeme sağlayıcısı olan Visa ve Mastercard’ı terk ederek yerli ödeme yöntemi olan Troy’a geçmek için sendika temsilcileriyle mutabakat sağladı.

BAŞİSKELE DE GEÇİYOR
İşte bu gelişmeyle hemen hemen aynı saatlerde Başiskele Belediyesi de yerli ödeme sistemi Troy’a geçmek için çalışmalara başladı. Konuyla ilgili bilgilendirmeyi sosyal medya hesabı üzerinden yapan Başkan Yasin Özlü, şunları söyledi:

“Belediye personelimizin kullanmakta olduğu tüm kredi ve banka kartlarını Türkiye’nin ilk ve Yerli Ödeme Yöntemi olan Troy‘a geçirerek işgalci İsrail’in finansal ayağını boykot ediyoruz!”

GÖLCÜK BELEDİYESİ DE...
Daha önce, yüzde 100 kendi iştiraki olan GÖLAŞ tesislerinde İsrail menşeli firmaların ürünlerini kaldıran Gölcük Belediyesi, Troy’a geçme kararı alarak boykota destek vermeyi sürdürdü. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm memur ve işçilerin banka kartlarını yerli ve milli firma olan Troy ile değiştireceklerini ve İsrail’in Filistin’e uyguladığı zulme sessiz kalmayacaklarını söyledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑