Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Bocce sporu Kandıra’da tanıtıldı

Bocce Milli Takım Antrenörü Hakkı Ünal tarafından Kandıra’da görev yapan beden eğitimi öğretmenlerine bocce eğitim semineri verildi.

21 Kasım 2015 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.538 kez okunmuştur

Bocce sporu Kandıra’da tanıtıldı
Bocce sporu Kandıra’da tanıtıldı

Kandıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından  ilçe genelindeki okullara yeni bir branş kazandırmak amacıyla düzenlenen programla ilçede görev yapan beden eğitimi öğretmenlerine Bocce Milli Takım Antrenörü Hakkı Ünal tarafından uygulamalı bocce eğitim seminKeri verildi. Beyoğlu Belediyesi Kefken Orman Kampı’nda düzenlenen programa Kandıra Belediye Başkan Vekili Murat Batmaz, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İhsan Özkan, Kandıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlhan Şerif Aykaç, İzmit Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Ziya Ülhak Sarıgül, Gençlik Hizmetleri Okul Sporları ve Sicil Lisans Şube Müdürü Turgay Bulut, beden eğitimi öğretmenleri ve spora destek veren ilçe esnafı katılım sağladı.

 

BOCCE SAHASI YAPILACAK

Toplantıda verilen eğitimin ardından beden eğitimi öğretmenlerine Bocce malzemeleri dağıtıldı. İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İhsan Özkan, Bocce sporunun okul spor müsabakalarında başlayacağını söyledi. Kandıra Belediyesi’nin desteğiyle ilçede Bocce sahası yapılacağını kaydeden Kandıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlhan Şerif Aykaç da Bocce’nin her kesim tarafından sevilen bir spor olacağını ifade etti. 

SPONSORLARA TEŞEKKÜR

Ayrıca düzenlenen programa destek verenlere teşekkür eden Aykaç, “Düzenlediğimiz seminerde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkan Yardımcısı Murat Batmaz'a ve ilçemizde spora gönül vermiş esnaflarımız Daş İletişim sahibi Ramazan Daş'a, Akınkoç Un Fabrikası sahibi Serdar Koç ve Müdürü Resul Ersöz'e, Minibüsçüler ve Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yüksel Horos'a, Has Mantar Fabrikası sahiplerinden Ramazan Nural Arslan'a, Hacıbaba Aparatif sahibi Fazıl Yoldaş'a, Zeren Zeytincilik sahibi Melih Güney'e, Kayserili Ticaret sahibi Recep Seyhan'a, Akme Petrol sahibi Hikmet Öztürk'e, Güneş Mobilya sahiplerinden Kenan Güneş'e teşekkürlerimizi iletiriz” dedi.

 

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
seda 26.11.2015 01:03
vayybee bende üniversite de yıllar yıllar önce sunum hazırlamıştım bocce hakkında o zamanlar daha yeni gelişiyordu bu branş ilçemizde de ilgilenenlerin olması sevindirici.
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑