Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Bocce Sporcuları Antalya’da kıyasıya yarıştı

Kandıra Akçakocabey spor kulübü sporcuları Bocce Petank Türkiye Şampiyonasında derece alarak turnuvayı başarıyla tamamladılar.

21 Nisan 2022 Saat: 07:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.451 kez okunmuştur

Bocce Sporcuları Antalya’da kıyasıya yarıştı
Bocce Sporcuları Antalya’da kıyasıya yarıştı

Antalya Kemer ilçesinde düzenlenen Bocce Petank Türkiye Şampiyonasında Kandıra takımlarından Akçakocabey spor kulübü sporcuları Nebi Akyıldız, Huzeyfe Akyıldız, Enes Kaymak ve Ayça Uçar, yıldız ve gençler kategorilerinde toplamda Tekler müsabakalarında 443, üçlü takım müsabakalarında 255 sporcunun katılmış olduğu turnuvadan derece alarak turnuvayı başarıyla tamamladılar.

KIYASIYA MÜCADELE

Tekler yarışlarında Nebi Akyıldız Türkiye sıralamasında 24, gruplarda ise son 32’ye kalarak takımını en iyi şekilde temsil ederken üçlü takım yarışmalarında Ayça Uçar, Nebi Akyıldız ve Huzeyfe Akyıldız’dan oluşan takım, 82 takım arasından Türkiye sıralamasında 8'inci olup son 16’da şanssız bir şekilde elenerek turnuvaya veda etti.

DAHA YENİ BAŞLIYORLAR

Akçakocabey Spor Kulübü Başkanı Hakan Kocatürk yaptığı açıklamada imkan tanındığında sporcularının neleri başarabileceklerini gördüklerini Ekim ayında yapılacak turnuvada çok daha başarılı işlere imza atacaklarına inandığını belirterek, Kandıra’nın adını en güzel şekilde duyuran sporculara, antrenörlere, ailelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑